Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• espista

senior tag

válasz Fixmiki #3828 üzenetére

Szerintem tök felesleges külön topikokat nyitni. Az eddigi tapasztalatok alapján sem az első hozzászólást, de még a topik címét sem tudja mindenki elolvasni, értelmezni. X ezer hozzászólásból X/10 arról fog szólni, hogy ez meg az a hozzászólás a másikba való, miért kérdezik meg ugyan azt ezredszer is, olvasd el az első hozzászólást, használd a keresőt, gugli a barátod, stb... Nem vagyunk még erre elég érettek, aki meg igen az úgy is az XDA-t olvassa, ott meg aztán annyi alfórum van, hogy ihajj!
    A Defy egy kicsit más tészta. Azóta elég sokat fejlődött az Android. Nem biztos, hogy szükség van már annyi mókolásra egy telefonnál, mint annakelőtte. Sokkal használhatóbbak a készülékek már a dobozból kivéve is, mint 2-3 évvel ezelőtt. Én pl az Xperia T-mre már csak egy-két szépségtapaszt tettem. Ott is és itt is teljesen jó a gyári szoftver.

• TomWexX

addikt

válasz Fixmiki #3828 üzenetére

Nem értem félre és sorry hogy nem válaszoltam, akkor nem volt rá időm (munka) aztán simán kiment a fejemből :B Most jutott eszembe ahogy szóltál... :) A PH fórum az ilyen, sokaknak bőven elég ez infó szerzésre, pláne ha kiismeri és tudja hogy mit hol kérdezzen.
    Természetesen ha van olyan vállalkozó szellemű egyén aki lát ebben fantáziát, akkor azt mondom hajrá, csináljon egy blogot/fórumot és vezesse azt. Pl. anno mikor wave-m volt, pár fórumtárs megalkotta a Badablog.hu-t, és nagyon jó kis fórum lett belőle. Annyira hogy most már mobilblog.hu néven futnak és mindenféle mobillal kapcsolatos dologgal foglalkoznak.
    Ha pedig PH-n belül akartok több topikot nyitni, az sincs megtiltva, bár személy szerint én nem látom értelmét...

Új hozzászólás Aktív témák