- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
eladogeppc #1665 üzenetére
Az , hogy Telenoros a készülék maximum a használható sim kártyába szól bele.
A zárt bootloader nem szól bele a rootolásba.Akkor kell nyitott bootloader , ha egyedi kernelt , vagy recovery-t akarsz feltenni a telefonre. Ezekhez viszont nem kell rootolni.
Ami a hangerőt illeti alapvetően nem gáz , de lehetne hangosabb. Samsung fülessel használom , nincs vele bajom.Ami a romot illeti kinek a pap , kinek a papné. Nekem speciel a gyári Huawei launcher nem jön be , jobb szeretem a gyári Google féle androidos kinézetet . Ez lehet , hogy a Nexus miatt van , de nekem az szimpibb.
A CM egy csomó olyan funkciót tartalmaz alapból ami nincs a gyári romban. A navigációs gombokat egy gombnyomás eltüntetni , ilyen esetben a pie-control használható helyette.
A cpu piszkálgatása, az io ütemező beállítása szintén alapfunkció. De ugyanúgy alapfunkció az eq is . A többfelhasználós üzemmód szintén használható cm alatt , de testreszabható az értesítési fény is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Wise (ex-TransferWise)
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest