Új hozzászólás Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz
BandiHUN #5256 üzenetére
Lorenzo9:
Én azt javaslom neked, hogy itt a ph-n olvasd el a Diamond tesztjét, majd vedd elő a pl. a Diamond 2 vagy a Touch HD tesztjét. Én amondó vagyok, hogy szerintem pl. a 2 említett utód egyik sem hozott annyi újitást, hogy érdemes legyen értük annyival többet kiadni. Természetesen mindenkinek maga kell eldöntenie, hogy mire van szüksége.Nagyon nagy zárójelben megjegyzem, hogy én Diát vennék
Atirag:
Ha emlékezetem nem csal a hivatalos frissítésben van radio frissítés is, aminem elvileg ilyen hibát nem lenne szabad produkálni.
Viszont ha főzött romot használsz azoknál gyakorta megesik, hogy nem szeret adott rádio verziókat, vagy csak éppen egy adott verzióval hajlandó hibátlanul működni.
Egy szó mint száz: Ha főzött romod van, akkor érdemes próbálgatni a rádiókat, vagy a rom leírását elolvasni, azokban szokták jelezni, hogy melyik rádióval ajánlják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest