- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Csinált már valaki hard resetet? és persze előtte backup utána pedig visszatöltés?
Én tegnap este csináltam, mert volt egy pár beállításom amit kérdeztem is már, de nem tudtam enélkül megcsinálni. Az meg is javult, azzal nincs is gond már végre.
de sajna volt amit nem töltött vissza én meg nem gondoltam rá.
Először is teljesen alaphelyzetre állt vissza a telefon ez ok, de a visszatöltés csak kizárólag a letöltött programokat tette vissza és a beállításaikat.
A felhasználói fiókok stb nem.
SD kártyát is törölte... azt szerencsére előtte lementettem total commanderrel. Ha ezt kihagytam volna az is megy a levesbe
De amit kerestem de nem lett meg azok az sms-ek, azok fullra elmentek... mind a 100
Elvileg nem volt olyan ami még elintézetlen volt, de elmentettem sok bankos, meg szolgáltatói üzenetet, amire úgy gondoltam még szükség lesz.
Ezt hogy kellett volna lementenem?
És a backupnak miért nem része?Thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Napelem
- Túra és kirándulás topic
- Politika
- EAFC 25
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest