Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbazsi
tag
Én sokáig gondolkodtam, hogy megvárjam-e az Xperia P-t, vagy megvegyem a one V-t. Hát megvettem, és a P mobilarénás tesztje alapján nem bántam meg. Előtte használtam N8-at, amit nagyon szerettem. Azt kell, hogy mondjam, hogy hasonló kaliber, csak a kijelzője jobb, és egy picit nagyobb, és valamivel izmosabb a hardver. Akkuidő szempontjából egy kicsit kevesebbet bír, de szépen muzsikál az én felhasználásom mellett nem kell aggódnom hogy 48 órán belül cserbenhagy. Aki androidos kifogástalan anyaghasználatú nem csúcs hardveres megfizethető árú telefont keres, márpedig szerintem te ilyet szeretnél, annak ez jobb választás. Kihangsúlyozom szerintem. Sosem fogtam a kezemben a P-t, sajnos, viszont a te igényeidet sem ismerem.
- Szerintem a sebessége nem rossz, persze nem hasonlítanám egy 2magos 1GB memóriával szerelt telefonhoz, de az ára sem annyi. Én ritkán játszom rajta, de a multimédiás képességei jók.
- A hangszóróval nekem nem volt bajom, az elvárható szintet hozza, meghallom, ha csörög. A telefon hangszórót találtam egy kicsit átlag alatti hangerejűnek, de érthetően hallani az embert, max az utcán mások nem hallják.
- hibákról nem tudok, nekem 2 hét alatt még semmi nem jött elő, a sárga folt sem, vagy csak nem vettem észre.+ A zenehallgatás egy élmény rajta, de tényleg. Eddig N8-at, Lumia 800-at, Xperia Neo-t használtam, és mindet lekörözi. Lehet, hogy az a Beats felirat csak dísz, de azzal a zenei stílusra amit én hallgatok, csodát tesz.
Remélem segítettem, én nem adnék ki a P-ért +40 000Ft.-ot, de azt hiszem ki sem használnám. Ezt az én igényeimre szabták.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest