Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mbazsi

tag

válasz rizso #665 üzenetére

Én sokáig gondolkodtam, hogy megvárjam-e az Xperia P-t, vagy megvegyem a one V-t. Hát megvettem, és a P mobilarénás tesztje alapján nem bántam meg. Előtte használtam N8-at, amit nagyon szerettem. Azt kell, hogy mondjam, hogy hasonló kaliber, csak a kijelzője jobb, és egy picit nagyobb, és valamivel izmosabb a hardver. Akkuidő szempontjából egy kicsit kevesebbet bír, de szépen muzsikál az én felhasználásom mellett nem kell aggódnom hogy 48 órán belül cserbenhagy. Aki androidos kifogástalan anyaghasználatú nem csúcs hardveres megfizethető árú telefont keres, márpedig szerintem te ilyet szeretnél, annak ez jobb választás. Kihangsúlyozom szerintem. Sosem fogtam a kezemben a P-t, sajnos, viszont a te igényeidet sem ismerem.
    - Szerintem a sebessége nem rossz, persze nem hasonlítanám egy 2magos 1GB memóriával szerelt telefonhoz, de az ára sem annyi. Én ritkán játszom rajta, de a multimédiás képességei jók.
    - A hangszóróval nekem nem volt bajom, az elvárható szintet hozza, meghallom, ha csörög. A telefon hangszórót találtam egy kicsit átlag alatti hangerejűnek, de érthetően hallani az embert, max az utcán mások nem hallják.
    - hibákról nem tudok, nekem 2 hét alatt még semmi nem jött elő, a sárga folt sem, vagy csak nem vettem észre.

+ A zenehallgatás egy élmény rajta, de tényleg. Eddig N8-at, Lumia 800-at, Xperia Neo-t használtam, és mindet lekörözi. Lehet, hogy az a Beats felirat csak dísz, de azzal a zenei stílusra amit én hallgatok, csodát tesz.

Remélem segítettem, én nem adnék ki a P-ért +40 000Ft.-ot, de azt hiszem ki sem használnám. Ezt az én igényeimre szabták.

Új hozzászólás Aktív témák