- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sherkulás
aktív tag
Valakinél nincs véletlenül egy döglött, törött készülék aminek a bekapcsoló gomba jó és megválna a használhatatlan darabtól?
ha igen PM please thx.
-
Sherkulás
aktív tag
Sziasztok A készülékem Power gombja a fedél alatt ahol a mikró kapcsoló van tönkre ment (mondjuk simán leolvadt de ez most mind1
)
Kérdésem, hogy esetleg tud valaki egy szervízt ahol értenek is a HTC One S-hez és tudnak alkatrészt beszerezni? Köszi
-
Sherkulás
aktív tag
Felraktam Zen5 Sense 5-ös ROM-ot
Természetesen vannak még benne bug-ok mert portolt ROM, de látható milyen is lesz amikor kijön a gyöngyszemünkre végre a Sense 5. Alapjába ez a ROM is mint kés a vajban.
- Már a telefon beállítási folyamata is szebb és lényegre törő
- Home Screen "news Timeline" nagyon klassz, igaz kevés szolgáltató választható, ha be lehetne húzni mondjuk a feedly listámat akkor kiváló lenne... Fejlődik majd szerintem
- Billentyűzet sokkal gyorsabb és átláthatóbb
- Alkalmazás lista letisztultabb
- Értesítési terület sokkal átláthatóbb, felesleges gombok nélkül
- Tárcsázó gyönyörűÖsszeségében nagyon jó irány a Sense 5. Letisztult, klasszisokkal jobban átjárható, villám gyors...
Első blikkre ennyi, majd még pár nap múlva írok róla...
-
Sherkulás
aktív tag
Hölgyek és urak lenne egy kérdésem, kiestem a témából kicsit
Lényeg, hogy felraktam egy ROM-ot (ZEN+) ami elméletileg tartalmazza a magyar nyelvet ám 4.1 után (tehát ennél már) nincs customization provider settings. Igy nehézkes elővarázsolni a magyar nyelvet mert a telefon Francia. Kérdésem, hogy mi most az alternatíva előcsalni az összes nyelvet a készülékből? (ilyen morelocale felejtős) Köszi
-
Sherkulás
aktív tag
Felfedeztem egy hibát Viper ROM-ban amit most jeleztem is a srácoknak... HTTP connaction SSL alatt beragad és csak újraindítás segít a telefonon. Ha egyes appok nem mennek az uj Viper alatt akkor e miatt van
-
Sherkulás
aktív tag
Juhééé összefoglaló... szuper!!!!
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
matyi19 #5445 üzenetére
Persze, nem is azért írtam, hogy ez alapján dönts , csak leírtam az én tapasztalatimat. Ez egy olyan kérdés amiben vagy roppant egyszerű vagy roppant nehéz a döntés. Ellenben ha iOS környezetre vágysz akkor inkább i5. Igaz árban is plusz rá kell dobni, de erősen oda ver 4S-nek.
Nekem sok telefon megfordul a kezeim között és Android vonalon HOS az amiben még nem tudtam csalódni.
Csak az alapján tudsz dönteni, hogy neked mi fekszik a legjobban. Persze a legjobb döntést úgy lehet meghozni, hogy az ember használja ezt is azt is aztán dönt. De ugyebár ez roppant nehezen kivitelezhető manapság.AH elfogadsz egy tanácsot akkor itt is a jó öreg módszer segít:
Középre felírod mit szeretnél, jobbra felírod iPhone erényeit, hátrányait majd balra HOS előnyeit és hátrányait. És elkezded kihúzogatni az igényeid alapján mi van, mi nincs. A végén a tiszta valóság marad
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
matyi19 #5443 üzenetére
Egyrészt nekem 4S kicsi volt. Hosszabb távon olvasni rajta játszani, vagy bármivel elütni az időt erősen terheli a szemet. Én persze sokat repülök és ezért sokat olvasok is a telefonomon. (tablettel nem bohóckodom
iOS ál multitasking-ja (de szép szó) kiakasztó. Dropbox akkor szinkronizál felfelé ha benn vagyok az alkalmazásba. Tudom miért van ez mert én is fejlesztek, ez egyszerűen background folyamat korlátozás. Nekem ez is zavaró volt. ÉS az alakmázasok nagy részénél ez van sajna...
Safarit imádom a MacBook-on, de iPhone-on egy vicc. HOS gyári böngészője valami álom.
iPhone PUSH e-mail szinkronja állandóan késésbe van, pedig jól van beállítva. HOS-on amikor megjön gépemre abban a pillanatban jönnek a leveleim telefonon is.
HOS kamerája szerintem jobb i4S-nél, mondjuk i5-nél nem de ezek olyan dolgok amik kevésbé zavarók.
HOS vékonyabb, jobban kézre áll.Egy dolog hiányzik Android rendszeren de az nagyon és ez az amiért szeretem részben iOS-t
iMessage!!!! Egy ilyen kéne Androidba és soha nem nyúlnék csak fejlesztésnél iPhonehoz. A Gtalk-ot hagyjuk az egy fos. Egyéb alternatívákat is. iMessage irgalmatlanul jól összerakott és jól működő dolog!!!
Nos ennyi a véleményem kb. iPhone:HOS 1:10
-
Sherkulás
aktív tag
Fel tudnám sorolni ujra az ellen érveket
Sőt azóta gyarapodtak is mert most HOS vs i5-el vagyok...(i5 meló miatt) Hát i5-nek is odaver nálam HOS... HOS bár egy éves szerintem jelenleg a legjobb mind méret, teljesítmény, szolgáltatás terén az elérhető készülékek közül.
(Megjegyzem nem vagyok Apple ellenes mert a notebookom, rooterem is Apple
)
-
Sherkulás
aktív tag
Infó: Frissítettem úgy az alkalmazást, hogy most már verziót figyel és ha van új akkor letölti, telepíti, plusz van benne RSS olvasás, plusz apróhirdetések.
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
szuladam #5417 üzenetére
Köszi, igen még vannak benne erős FC-k mert elég furmányosan lehet parse-olni a HTML-t. Elméletileg logint is tudok bele mert rájöttem, hogy tudom megoldani, de erről ki akarom kérni PH véleményét nem-e ütközik valamilyen szabályba
Plusz lesz még benne jó pár szolgáltatás a TODO listám elég hosszú
Egyedül design ügyileg nem tudok mit tenni mert olyan vénám nincs
-
Sherkulás
aktív tag
Kiraktam az 1.0.20-as verziót az alkalmazásból. ebben már van Topik kereső....
-
Sherkulás
aktív tag
Köszi
Bekerült közben egy új funkció és létrehoztam neki egy topikot
http://prohardver.hu/tema/prohardver_topik_figyelo_android_alkalmazas/friss.html
Remélem nem vágják ki
HA igen akkor mi használjuk max....
-
Sherkulás
aktív tag
Frissítettem az alkalamazást
- Eltüntettem a Dialogot frissítéskor
- Overscrollra frissíti a tartalmat
- Lecseréltem a hozzáadás és a refresh ikont -
Sherkulás
aktív tag
Megoldottam, hogy az üzenetek listája csökkenő sorrendbe legyen.
Csinálok egy topikot majd az alkalmazásnak , hogy ne offoljam HOS topikot
http://sherad.info/prohardver/prohardver.apk
-
Sherkulás
aktív tag
Egy kicsit off leszek, de hátha érdekes számotokra (vagy valakit érdekel
) És persze HOS-ra fejlesztem
Tehát. Mivel Prohardveren vagy 7-8 topikot figyelek és a mobil verziója a fórumnak véleményem szerint egy fos, elkezdtem összerakni egy alkalmazást amihez hozzá lehet adni egy listába a topikokat és az utolsó 50 bejegyzést megjeleníti. (mobil prohardvernél megőrülök attól hogy keresgélnem kell, vagy egyedi ikonokat létrehozni)
Tehát:
- Van lista és lehet hozzá adni topikot
- Még nincs lekezelve a link hozzáadás figyelése ezért érdemes odafigyelni a linkre mert összeomlik. A mobilnetes linket figyeli az app tehát mondjuk HOS topik esetén:
http://m.prohardver.hu/tema/re_htc_one_s_acelos/friss.html
Ezt a topikot hozzá is adtam, de lehet törölni is (Hosszú klikk a lista elemre)
- Az üzenetlistában az üzenetre klikkelve megnyitja a mobil verzióban a bejegyzést.
- Az üzenet listában a sorrend még nem csökkenő mert ott van valami gebaszinnen tudja letölteni az akit érdekel:
http://sherad.info/prohardver/prohardver.apk
Képek:
(Ha ez az egész sért valami Prohardver szabályzatot akkor a moderátor kérem törölje ezt a bejegyzést)
-
Sherkulás
aktív tag
offolok egy jó nagyot és fröcsögök is sry:
4 hétig egy iPhone-t voltam kénytelen használni. Hatalmas megkönnyebbülés újra HOS-t használni. Mondhat bárki bármit, de iOS egy elavult szar. Azt mondják alkalmazások nem omlanak össze iOS-en. Dehogynem csak éppen nem írja ki hogy összeomlott hanem egyszerűen csak kilép, huss picsába. Kb 200 alkalmazást teszteltem 4 hét alatt szóval volt merítésem. Soha többet ilyen telefont nem akarok napi szinten használni
Múltkor utálkoztam JB-re, nah most inkább egy JB a HOS-omon mint újra iOS.
ah mondok egy jót is a Panoráma kép készítés valóban faja. És itt ki is fújt kb....
http://sherad.info/IMG_0103.JPG 17MB
ennyi, bocsesz még egyszer, le kellett írni.... Nem akarok flame-et generálni szóval csak olvas, elfelejt_)
-
Sherkulás
aktív tag
Kezdem érteni miért van HTC a béka segge alatt. Imádtam HTC-t a mai napig de ez amit JB-vel sikerült összehozniuk hihetetlen.
- Nincs Mass Storage
- Media Link használhatatlan
- Naptár Widget lagolva tölt
- Email PUSH szinkronizálás egy vicc (ekkora idő csúszást, ezt működött rendesen 4.0.4 alatt)
- Screen lapozás érezhetően lassult
- Végtelen lapozás (mondjuk ezt csak én utálom érzések és pofonok)
- Kisebb a Drawler választó ikon mint a többi. Komolyan aki ezt dizájnolta egyszer sem nézett rá, hogy ez vállalhatatlanul ronda?
- energiatakarékos funkció eltüntethetetlen... ViccÉs még ezer dolog. Azt se lehet mondani hogy a Root és Custom ROM miatt van mivel 2 HTC ONE S-em is van (lassan volt) egy nyitott és egy gyári. Mindkettőnél ugyanezek a jelenségek.
Tehát aki még nem frissített jól gondolja meg, szerintem...
(ja és "fos")
-
Sherkulás
aktív tag
ez a JB egy "fos", vissza is álltam 4.0.4-re. Hogy a k.... k.... a.....ba találták ki hogy nincs mass storage???? Van helyette ez a "fos" sync manager. Ami ráadásul Mac-en egy "fos".
JB sajátosság a MS kivétele vagy HTC ekkora idióta?
-
Sherkulás
aktív tag
Torxx kiadta a TrickDroid 9.0-t , volt egy kis zűr vele, de mára orvosolva és nagyon masszív, gyors ROM. Full Wipe és a boot image kell neki.
Mondjuk nekem JB sense 4+ ujítások nem jönnek be. Ez a végtelen lapozás idegesítő (már sensation-ön is az volt) plusz a Drawler választó kisebb lett mint a többi ikon, tök hülyén néz ki szerintem... Hirtelen ennyi JB-ről...
Pár nap és kiderül vissza megyek e 4.0.4-re
-
Sherkulás
aktív tag
MIvel cseszte az agyam ez a szar front kamera kérdés megnéztem alaposabban és nem a kamera volt rossz hanem volt elötte egy kis fólia
Ha valakinél még ilyen szar lene a kép akkor egy fültisztitó pálcika gyorsan orvosolja a problémát...
-
Sherkulás
aktív tag
Hónapok óta HOS-om van, imádom, de most átkapcsoltam Front kamerára... Basszus egy ilyen jó telefonba egy ekkora fost rakni..... Nálatok is pocsék a front a kamera képe vagy csak az enyém ilyen homályos, hangyás szar???
-
Sherkulás
aktív tag
innstillinger
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
Al Capone #2068 üzenetére
Első feléhez nem tudom a választ mert én a XDA HOS root topikja alapján rootoltam.
A Venon Viper HOS ROM-ját részben azok készítik akik a TrickDroid-ot készítették. Én azzal kezdtem és mivel torxx átállt Viper-re így mentem én is
Lényegében optimalizált Stock ROM, szerintem nagyon jó akku idővel. E felett minden kiegészítés / mód hozzá csapható a rendszerhez egy Venon Tweek menüpont alól a Beállításoknál. Nagyon sok tweek amiket én nem használok, de sokan szeretik.
Plusz OTA frissítés, tehát ha valamit frissítenek akkor már OTA jelzi és ugrik is fel rendszerre, kényelmes. Nálam bevált, gyors, stabil....
-
Sherkulás
aktív tag
Valószínúleg, ha nem adnák vissza megjavítva, vagy letagadnák:
- Oda mennék fogyasztóvédővel
- Oda mennék rendőrrel
- Oda mennék két Hegyomlás RosbergerrelValamelyik biztos működne....
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
Al Capone #1866 üzenetére
A rootolás folyamatát lefordítottam anno: [link]S4 root (de ez csak S4-nél ok aszem, S3-nál nem próbáltam)
szerkesztve:
Ah látom read módban üzemelek elöttem postolták épp a linket -
Sherkulás
aktív tag
Egy vicces szitu. Fejlesztek egy alkalmazást egy cégnek. Eddig senkinek nem volt ott HOS. A telefonomon demonstráltam az alkalmazást, szépen körbe is járt (voltak 9-en kb. ha jól emlékszem). Egy hétre rá megjelent a teszt környezetben +2 HOS
Levette őket a lábukről a telefon
)
(megjegyzés: a hátterem OSX ML háttere, ütős a telón
)
-
Sherkulás
aktív tag
jaja mióta MS megvette és bele fejlesztett azóta egy szar...
-
Sherkulás
aktív tag
Jo a 2.21 , végre eltuntetheto a 3 dot.
-
-
Sherkulás
aktív tag
Nos frissítettem TrickDroid v6.0-ra. Aki Rootol és egy szuper ROM-ot akar annak csak ajánlani tudom.....
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
agyas11111 #987 üzenetére
Hihi nalam ez pont forditva volt. A I4- 64 gigasat adtam el és vettem helyette inkabb egy HTC ONe S-t. Persze ez nem jelenti hogy bajom van apple-al mert MBP-t nem cserélnem semmire mondjuk
De iPhone nálam nem jött be....
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
agyas11111 #869 üzenetére
Nálam az nincs bekapcsolva.
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
agyas11111 #860 üzenetére
enyim nem dobja el WiFi-t alvo allapotban. 1.78 alapsav van fenn, ez a legfissebb
-
Sherkulás
aktív tag
Nem kell áthúznod sehonnan. Ahol tapizod a eszközt megnézed van e wifi, ha szerencséd van akkor találsz. Beállításoknál belövöd hogy elfogadjon külső forrásból is telepítést. Böngészőbe beírod az apk címét. lehúzódik telóra , telepíted majd indítod és látod milyen soc van a telóban....
-
Sherkulás
aktív tag
Összedobtam egy kis appot ami semmi mást nem csinál csak megmutatja a SOC-ot.
Felismeri az S4 és S3 összes típusát.Ne kelljen markettel küszködni amikor keresitek az üzletben a tutit
http://sherad.info/soc.apk
-
Sherkulás
aktív tag
Amugy a kérdés megoldható egyszerüen csak kell valaki akinél S3-as van. Csináljunk egy tesztet egymás mellett akét telefon. Én teszt erejéig felajánlom az én S4-esem (visszapattintom Stock rom-ra és mehet is).
Szoval ha valakinél van S3-as és van kedve tesztelni PŰ. Irodámban minden adott egy teszthez...
-
Sherkulás
aktív tag
A rootoláshoz:
Miután megvettem az első dolgom volt rootolni. Egyrészt a 3 dot menu idegesített és A custom rom-oknál orvosolható a probléma. Másrészt a alap kitünő akku időhöz képest még nyertem 10-15%-ot. Letakaríthattam az előre telepített appokat amik nem kellettek (facebook huss picsába
). Plusz mivel fejlesztek ezért Wifi Debug kellett mindenféleképpen.
Van több rom is én TrickDroid-ot használok, a német fejlesztővel elég jó kapcsolatot építettem ki
Természetesen van LeeDroid is amit ugyebár nem kell bemutatni...
S-off még nincs és ahogy olvasom nem is nagyon dolgoznak rajta mivel X-en melóznak rendesen és abban reménykednek, hogy majd átültethető a megoldás HOS-ra.
XDA HOS dev fórumában minden fenn van ami kell a root-hoz, de azért az egészet lefordítottam, androidportal root fórumában megtalálható.
-
Sherkulás
aktív tag
Mai akku adat, hátha valakinek segít a döntésben: (akartam screent csinálni ám abban a pillanatban kapcsolt ki
)
1 nap 9 óra
4:07 screen használat (70-90% fényerőn vagyok folyamatosan)
(film youtube, twitter sok, 4 mail fiók folyamatos push, greader és Appy geek, mobilnet on , wifi a melohelyen egész nap csatlakozva)Szerintem jól bírta....
-
Sherkulás
aktív tag
Egy napig volt a kezemben SGIII, de azt kell mondjam 3db-ért sem adnám oda HOS-t.
Csak egy példa: SGS3-om boot utáni azonnali alkalmazás indításra (DeathRacing) olyat laggolt hogy még a mellettem álló tulaj is össze húzta a szemöldökét. HOS-t még nem sikerült laggolásra bírni pedig alaposan nyúzom.
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
Nmartin9319 #564 üzenetére
Ezt a SIM-et csinálja, nekem is ez volt , a telenoros regi sim-emet vágattam ezt produkálta, kicseréltettem és azóta nem csinálja.
-
Sherkulás
aktív tag
válasz
agyas11111 #547 üzenetére
Farmer zsebben simán elfér elöl (hátra nem raknám mert ráülök haha)
-
Sherkulás
aktív tag
Hihu, nincs olyan hogy Magyar piac
Ugyanaz az EU változat lesz magyarországon is ami mindenhol az EU-ban
Más kérdés , hogy a forgalmazás megkezdésének a napjan itthon nem lehett még kapni, kicsik vagyunk. HTC hivatalos listáján a forgalmazástól kezdve fenn van az összes HU viszonteladó. Lesz itthon amikor a készlet elosztásban arra a szintre jut HTC, hogy HU is kap. Tök egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest