-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor8.
tag
Üdv a htcmet okt 18. elvittem egy tpont átvevőhelyre és elküldték garanciálisan javíttatni. Azt mondták 15napon belűl postázzák. Tegnap járt le a 15nap. Aztán azt mondták,hogy visszaküldték mert már nem garanciális de közben tudtommal a htc minden cserélt alkatrészre jóváhagyással 3 hónap garit ad ezt el is mondtam nekik és ők erre azt válaszolták,hogy az a 3 hónap csak abban az évben érvényes amikor vettem a telefont. De akkor miért vették át garanciálisan javítattni? Most akkor mi tévő legyek ilyenkor? A gari szeptemberben járt le.
-
Viktor8.
tag
Hát igen csak az a baj h lejárt a garanciája.A drágalátos tmobilenak a "szakszervize" meg úgy rakta össze megint h az egész ház szétnyílt és elvált az a fekete keret is a kijelzőtől.Aztán azóta voltam bent és azt mondák nem érdekli őket mert a garancia ideje lejárt.Szóval soha többet htc sajnos ennek a márkának van a legrosszab szervíz garanciája.
-
Viktor8.
tag
Sziasztok. A Htc One M7 készülékem, nemrégiben volt szervizben (T-mobile) most reggel töltőn volt a telefonom és egyik percről a másikra kikapcsolt. Azóta se kapcsol be a töltést se veszi semmire sem reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest