Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem is van egy olyan res fölül, de abszolt nem zavart az elmult egy evben, csak akkor latom, ha nezem, akkor se feltünö. Ezert szervizbe küldeni szerintem netto hülyeseg. Csereltetni is (bar az nalad igy egy het utan gondolom mar nem is opcio), mert benne van, hogy kapsz helyette egy masikat, amin nincs res, viszont pixelhibas, lehet tippelni, melyik zavarobb.

Hibas szeriak igazabol megjelenes utan voltak, mostmar inkabb csak hibas darabokat lehet kifogni.
-
Loboda
senior tag
-
spawn21
veterán
Ezt Neked kell eldöntened.
S600 óta nem szól másról a dolog, csak a számokról. Meg a 4k-ról (amit persze jó formán sehol sem tudsz megnézni, hacsak nincs egy millád tv-re) .
Nekem átlépjük vagy léptük az egy évet ezzel a telefonnal. Ami nálam nagyon nagy szó. két-három hónap egy telefon. Szerintem az egyik legjobb telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Xbox Series X|S
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA V
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox One
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest