- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
baani59
aktív tag
válasz
Steelheart2 #31547 üzenetére
Nálam talál adókat.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Steelheart2 #31538 üzenetére
Amúgy lehet én vagyok a hülye, de mondjátok már meg miért nem jó a sima gyári Sense 6 felület?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steelheart2 #31011 üzenetére
Én Note 2-ről váltottam One-ra, előtte elég sok mindent "megkóstoltam".
Samut soha többé.
Viszont az a G2 nem rossz darab bárki bármit mond.
2 nagy hátránya van azt fentebb leírtam de megteszem most is.
A 16 Gigás használhatatlan kevés tárhellyel rendelkezik valamint a System az egyik legoptimalizáltlanabb.
Lehet nincs a One-ba csak egy 600as snapi de mégis gördülékenyebb a G2-nél és még a G3-nál is.
Amenyniben nem szereted mókolgatni a telód és mondjuk egy CM-el élni valamint a 10 giga felhasználható elég akkor maradj a G2-nél. Minden más esetben egy remek választás a One! -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steelheart2 #31009 üzenetére
A G2-t a tárhellyel tudod megszívni így ha az a probléma akkor egy jó alternatíva a One.
Aksiban tényleg győz az LG. Igazság szerint ami még az LG ellen szól az a bénán optimalizált system.
Ebben a HTC mindig is verhetetlen lesz ha Android fork-ról van szó.
Én ki nem adnám a kezemből egy 16 gigás G2-ért. Viszont egy 32 gigásért már lehet. -
Juliuska
senior tag
válasz
Steelheart2 #31007 üzenetére
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steelheart2 #30999 üzenetére
én erre annyit csak írnék: le nem cserélném az én gyönyörűségemet egy G2-esre. Ha van olyan, aki ezt megteszi, váljék kedves egészségére!
Ami az akkumulátor használatot illeti, mindabból amit leírtál (=0), nem volna releváns párhuzamot vonni a 2 teló között, hiszen ezt úgyis a szokásaid döntik el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged