Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Hát pont ez a gond. 10 Gb használhato és ez tudjuk hogy nem a legtöbb.
Emiatt nézek helyette mást.A bövithetösek közül nem jön be egy sem.S4 röl váltottam G2 re és nem bántam meg.Igy vissza nem lépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Emiatt nézek helyette mást.A bövithetösek közül nem jön be egy sem.S4 röl váltottam G2 re és nem bántam meg.Igy vissza nem lépek.