Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88
üzenetére
Milyen jó, hogy nem volt hidegfront.

Fater:
Nem a 4.2.2 a baj ott szerintem, hanem a driverek optimalizálása. Ami ment S2, Note2-nél az már nem ment úgy S4-nél. Van vagy 5 féle S4, az egyik Octa, a másik S800, a harmadik S600...Így nem is lehet optimalizálni, ha fossák a csúcsmodelleket, mert nem számít más csak a piac teljes lefedése.
-
Land
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88
üzenetére
Borítékolom hogy jobb.
Volt szerencsém i5-öt nyomkodni, használni, de az hogy neked mennyire fog bejönni a One, az szubjektív. Sokan fikázzák az Androidot akik iOS-ről jönnek, mert meg sem akarják szokni, és nem hagynak maguknak kellő időt a megismerésére amire szerintem 8 nap kevés. Egyszerűbb eladni, majd köpködni, milyen szar a droid.
Kell jó pár hét mire megszokod. Ha 8 napot adsz magadnak, biztos vissza fogod küldeni.(#8461) Keldor papa
2 hónapja még 180-200k volt. Az tényleg full bukó. 50k minusz. Ráadásul az S4 még szar is volt szoftveresen (még most sem jó szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt szerencsém i5-öt nyomkodni, használni, de az hogy neked mennyire fog bejönni a One, az szubjektív. Sokan fikázzák az Androidot akik iOS-ről jönnek, mert meg sem akarják szokni, és nem hagynak maguknak kellő időt a megismerésére amire szerintem 8 nap kevés. Egyszerűbb eladni, majd köpködni, milyen szar a droid.
Kell jó pár hét mire megszokod. Ha 8 napot adsz magadnak, biztos vissza fogod küldeni.