Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234
üzenetére
Ha nem használod a google+-t, akkor az alkalmazáskezelőben (beállítások - alkalmazások - mind - google + - letiltás) tiltsd le, ha használod, akkor nem tudom mivel tarthatta ébren.
Ha a térképet nem használtad ma, és úgy lett ennyi az ébrentartás, akkor javaslom azzal is kezdj valamit, nem ismerem a beállításaid.
A kernel is sok egy picit nekem, én ma 79%-os akksinál járok, egy óra kijelzővel, ami fb messenger, és böngészés volt, és csak 7 perc a kernel.
Még az lehet érdekes, hogy mi, és hányszor ébresztette fel, de valószínűleg valami beragadt. (mint írtam, a gyári beállítások résznél az energián belül a historyt nézd meg, és vesd össze a screen, és awake csíkokat. Ha sokkal több az awake, mint a screen, akkor valami ébren tartja a telefonod, és az szívja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Direct One (műholdas és online TV)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest