- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
A vicc az, hogy én pl. láttam már Galaxy S4-et 120k ért használtan. Ennyit a sok hülye birka emberről,a sok reklám miatt megveszik aztán szabadulnának tőle, meg cserélnék vissza iPhone 5-re meg HTC-ra (utobbi a tudatos vásárló, elöbbi az aki szintén hagyja, hogy vezessék.)
(#6022) InFRaReD Spec. én most megyek egyetemre, de ez nagy általánosságban nem igaz, nekem is van sok dolgozó ismerősöm, én is úgy gyüjtök pénzt, illetve adás-vétellel stb...akikre te gondolsz azok azok, akik mennem megvenni az iPhone x-et megjelenéskor 300k-ért, már az első napon, mert nem bírnak várni.... na az ilyen embereken lehet látni, hogy egész életükben nem tettek még le semmit az asztalra (gondolok itt az ilyen 14-19 évesekre), ha megdolgoztak volna azért a pénzért akkor nem vernék el, hanem tudnának várni.
Még annyit hozzátennék, hogy külföldről már tudsz rendelni 150-160 ért is, de jobb ha megkéred az eladót, hogy ne irja rá, hogy mi van benne, ha mázlid van akkor nem kell vámot fizetni, ha nincs akkor az itteni árak 27% még rádverik. De én nem rendelnék külföldről, mert a garizás szerintem elég bonyolult + ha hibás az is problem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest