Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
moso
csendes tag
na, kiderült, hogy mi a gond: egy teljesen rejtélyes hiba, amit a Google el sem ismer, de elég sok embert érint random telefonokkal és Lollipop verziókkal:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=165558
(a mobil rádió aktív marad, így ha mobilinternet van bekapcsolva, és nem wifi, akkor merül a telefon, mint az állat - kipróbáltam és tényleg, csak én nem szoktam wifit használni magamtól, azért nem jöttem rá erre az összefüggésre)
nem tudom, hogy miért kerültem a "szerencsések" közé, akiket érint ez a bug, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy tudok vele bármit kezdeni... azért egy factory resettel bepróbálkozom, majd beszámolok az eredményéről, hátha még valakinek lesz ilyenje...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest