Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
- Azért töltődik lassan, mert nem lehet akkut cserélni és így - lassú töltéssel - óvják, illetve kímélik az akkut.
Ki kell neki neki bírni 3 - 4 évet.
- A kijelző fehérje illetve napsütésben viszont verhetetlen !!!
- Mint minden 4 magos telefon ez is melegszik.
- A Zoe roppant egyszerű, a telefon végigvezet hogy kell csinálni. Két próba és rájössz.
-
Exelsior
őstag
Nekem ugyanezek a tapasztalataim Super Amoled után kicsit fura a fekete de attól függetlenül korrekt.
-Nekem is szeret kicsit melegedni nem semmi kép sem forrósodni mint mondjuk a Tegra.
-ZOE Tutoriált már Youtube-on találsz érdemes rá keresni.
-Blinkfeed csak akkor frissít ha lehúzáskor elengeded a érintő kijelzőt addig ő nem frissít. Így végül is manuális.

-Számomra is Gyönyörű és gyors a telefon de a munkatársaim akkor is azt a hülye műanyag hátlapú S3-at meg a S4-et istenítik.
éjszakai képet már csináltam és nagyon jó. A vaku erős de gyenge fényviszonyokban is kiváló nagyon.
Enyém német T-mobilos de független, "SH"-val kezdődő, Shanghai, China de semmi baja az illesztésnek tökéletes iparos munka.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest