Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Reménykedjünk benne, hogy minimalizálják a bugokat.
Azért van mit javítani Lolliban, főleg a memória zabálós bugot. Még a 3GB RAM-os telefonokat is hazavágja, hát még mi szívnánk a 2GB-tal!
Aztán ott a merülés bug is... M8-on elvileg kegyetlenül feldobta az üzemidőt a Sense-es Lolli (tehát a HTC fixálta ezek szerint). Böngészés közben jelenleg csúcstelók között M8 bírja legtovább.. 12,5 órát! Nem tudom, már, hol olvastam, ha megtalálom, majd belinkelem.
Reméljük M7-et is sikerül a HTC-nek feltuningolni picit.Szerk: Meg is van!
Íme!Ami érdekes, hogy a Nexus5-öt -enyhén fogalmazva- gyakorlatilag tönkretette a Lollipop...

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azért van mit javítani Lolliban, főleg a memória zabálós bugot. Még a 3GB RAM-os telefonokat is hazavágja, hát még mi szívnánk a 2GB-tal!
Aztán ott a merülés bug is... M8-on elvileg kegyetlenül feldobta az üzemidőt a Sense-es Lolli (tehát a HTC fixálta ezek szerint). Böngészés közben jelenleg csúcstelók között M8 bírja legtovább.. 12,5 órát! Nem tudom, már, hol olvastam, ha megtalálom, majd belinkelem.