- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
bandi0000 #3155 üzenetére
Gyárilag nem Beats füles van hozzá. Hanem egyelőre úgy néz ki, hogy egy egygombos RC E-240 van a csomagban. Ez azonban nem zárja ki, hogy valamelyik szolgáltató nem ad mellé ajándékba(mint tavaly a Voda a One X-hez pár hónapig).
ForRedGlory logout tesztjében nem húzta le nagyon [link]
(#3157) BenHans: ja én is láttam. Nem tudtam hova tenni. Szerintem itt már annyit költenek reklámra amennyiből a HTC kétszer is talpra tudna állni
-
asysoft
aktív tag
válasz
bandi0000 #3155 üzenetére
T-ről senki sem tud semmi biztosat (engem is érdekelne, árazással együtt), PDATechen linkelt fórumon írt valaki egy értesülést, miszerint "Amíg nem normalizálódik a készlet, nem fogunk rendelni One -t, az Asus Padfone 2 -el is nagyon megszívtuk.". Nyilván ez nem hivatalos, és nem is feltétlen megbízható forrás, de nem látok benne semmi hihetetlent.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest