- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tényleg eléggé lagos a Sony UI... a múlt héten próbáltam ki végre a Z1 compactot, nagyon érdekelt az a telefon, mert azt mondták brutál gyors (hiszen snapi 800 720p kijelzővel...). Fenét... tetű lassú, mintha minden érintésen gondolkozna egy pillanatot, hogy "most mi is történt? jah, indítom már!!!". Kb. 2x gyorsabb az M7. Sőt, nevetni fogsz, még a Z2 is lagol multitaskingnál... Nem értem, hogy egyik gyártó sem tud rendesen optimalizálni csak a HTC?
Ha nekik megy, másoknak is mennie kéne... -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Na igen..
Vízálló tok.

De amúgy ja.. A Sony-ról ugye volt régebben szó, hogy beázott a Z2 ők meg ignorálták a cseszegetést. Ami nem vet túl jó fényt a gyártóra a szemembe.
Viszont a készülékei szépek, legalábbis nekem nagyon bejönnek. A szoftver egy kaki, majdnem rosszabb mint az LG ui-ja. (Ha bár nagyon szép ez az xperia UI szerintem bár a közelébe sincs egy Sense-nek) A kamera meg.. szoftveres baki az is.
Egy jól összerakott GPE(ha lesz egyszer) Z2 (vagy esetleg Z3) ami érdekelne engem. Csak ugye azt szolgáltatónál nem kapsz.Nem jó ez sehogy se.

Majd a Butterfly J, csak az meg randa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nekik megy, másoknak is mennie kéne...