- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
miért veszem vissza a procit amikor nem használom és minek nekem okostelefon - > mindezt egy mondatban???
SZÁMOMRA az okostelefon azt IS jelenti, hogy amit nem használok az ne fogyasszon áramot és ezt minél okosabb egy telefon annál jobban tudni fogja.
Ha szükségem van adatkapcsolatra legyen az bekapcsolva, ha wifire akkor az, ha semmire akkor semmi. -
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
Mondjuk azért, mert, ahogy én használom, mire hazaérek csutkára merülne. Így legalább bírja az akksi.
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.
De a kedvedért kipróbálok majd egy napot takarékos mód nélkül... Most már kíváncsi vagyok, mit bír úgy Sense6-tal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest