Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #15630 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy ilyen munkát nem lehet csinálni egy szerviznek, se ha fizetek érte, se ha szerződéses garancia. Ha pedig ez azért van mert úgy tervezték hogy nem javítható, akkor nem értem miért próbálkoznak vele ha a vége úgyis csere lesz, mert én addig nem nyugszom, amíg egy hibátlan gépet nem kapok. Legközelebb el se hozom, ha szar lesz.
A képel kapcsolatba meg csak annyit, hogy sötétben csinálta a függönyös képet. Tehát nem a vaku torzított rajta
Közbe eszembe jutott hogy már rég keresek egy olyan programot, ami kikapcsolt kijelzőnél 2g-én, működő kijelzőnél, pedig a 3g részesíti előnyben, létezik ilyen? Eddig csak olyat találtam ami kikapcsolt esettben a teljes adatkapcsolatot kikapcsolta, de én szeretném, ha akkor azért még az maileket, és üzeneteket megkapnám. Ahhoz nem kell gyors net hogy a zsebembe lapuljon.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Pont ma csináltam egy teljes sötétségben lévő képet, viszonylag nagy tárgy (villamos szemből, fényező műhelyben), vakuval, és pont olyan lett mint amit talán Te raktál be ide, hogy lett rajta egy fehér függöny, sajnos töröltem, de olyan volt mint a Tiéd, kétszer is csináltam, mind a kettő olyan lett
Azt sem tudom, hogy ez hogy lett ennyire életlen [link]
Mondjuk direkt a holdra fókuszáltam, az aluljáróból semmi sem látszik, de a kerítés utolsó oszlopai is elég gyengék lettek -
Ed Parker
nagyúr
válasz
nyilván pont leßarom mennyi dolguk van, a garis szerviz,az nem egy jófejűség,hanem egy szerződésben vállalt dolog,így nem kellene gány munkát végezniük.
az egészben csak az az elszomorító,hogy már eleve újonnan sem volt egy tökéletes példány és ezen a szerviz bizonyos részeken csak rontott.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- TP-Link WR1043ND router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Path of Exile 2
- iOS alkalmazások
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest