-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
A téma nem ide tartozik, de én is megfogdostam és megnéztem egy Z-t és a tapasztalataim vegyesek illetve hasonlóak a tiédhez.
A kijelző siralmas és iszonyat sokat zabál. 1 napot alig bír ki a telefon. A GUI meg laggol időnként az erős vas ellenére. A minősége anyaghasználati szinten tetszik. De, ez eltérő vélemény lehet. Sajnálom, hogy a Sony ily módon erőlteti az LCD kijelzőt. Szerintem van gazdaságosabb alternatíva.A HTC One meg szerelem lett. Remélem, maga a telefon nem lesz nagyon "bugos" és itt nem csak a szoftverre gondolok. Több videót megnéztem róla és azokon nagyon tetszik. Látszik a minőség. Persze élőben még nem fogtam meg, de remélem ez hamarosan megoldódik.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
Nem láttam még, de mástól sem hallottam túl sok jót felőle, viszont lehet kapni.
Nagyon nem akarom fényezni a ONE-t, de ilyen anyag és összeszerelési minőséget, jelenleg nem sok gyártó kínál az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest