- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Tegnap megnyomkodtam mind a one-t mind az s4-et egy szolgáltatói boltban. Nem értem, hogy tudja valaki az s4-et megvenni, ha már volt a kezében one. Gagyi műanyag fogása van, pedig nem akartam újra htc-t venni, de a one nagyon meggyőző kézbe fogva. A másik, hogy az s4 szépen belaggolt mikor lapoztam a főképernyőt, nevetséges volt. A one-nál semmi akadást nem láttam, pedig gondolom mindkét készülék rendesen szét volt nyomkodva.
-
Avicularia
veterán
válasz
ForRedGlory #4826 üzenetére
Én voltam tre előfizető mivel az egyik itteni szolgáltatót így hívják és tré-nek kell mondani
Svédül hármat jelent.
-
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4341 üzenetére
Hidd el nekem, én szívesebben garanciáztatok Magyarországon mint Svédországban. Van néhány dolog ami jobb, pld. az említett pixelhibához hozzáállás, illetve bármit vissza lehet vinni kérdés nélkül 14-30 napig. De ezeket leszámítva nem jobb a hozzáállásuk a dolgokhoz mint otthon.
-
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4337 üzenetére
itt a kálváriám, csak nem értem miért képzelik egyesek, hogy csak otthon tudnak g@cizni a gariztatással
[link] -
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4331 üzenetére
De az is egy baromság amit mindig hallok, hogy az összes selejtet Magyarországra viszik. Mióta svédben veszem a műszaki cikkeket, mindent kellett garanciáztatni, a one x-et kétszer is. És most nem írnám le mit csinált a htc, aki akarja visszakeresheti a topikjában.
-
Avicularia
veterán
Ráadásul nem Magyarország a célország. Itt svédben minden kis 14 éves iphone-al rohangál, mindig nevethetnékem támad amikor a szifon és a presztízs szavakat egy mondatban hallom
Ingyen elviheted az összes telefont, pld one meg s4 kaliberű telefonok 350-450 korona között vannak havonta 2 éves előfizetéssel. Ezekben a csomagokban általában korlátlan vagy nagyon sok beszélgetés és sms van valamint 1-3 giga mobilnet. E mellé 15K-20K-t keres egy átlagmelós. -
-
Avicularia
veterán
válasz
sipy888 #1448 üzenetére
Hát hox-on így volt amikor kijött és 4.0.3 volt rajta. A 4.0.4-es frissítéssel orvosolták ezt a kapitális hibát,akkor vált kikapcsolhatóvá.
De ha szeretnéd akkor hoxon most is vissza lehet állítani az eredeti állapotot alul a fekete csíkkal.
Viszont addig kiábrándító volt sok alkalmazás alatt a fekete csíkot bámulni a kijelzőn, ami teljesen feleslegesen volt ott. Mivel a htc eredetileg taskváltó gombnak képzelte el a szokásos home és back gombok mellett a harmadik gombot.
Úgy látom nem sikerült azt az elmés személyt eltávolítani a cégből vagy legalább döntéshozó pozícióból elmozdítani aki ezért felelős -
Avicularia
veterán
Jól értem, újra meglépték ezt, mint a hox-nál, hogy nem lehet kikapcsolni a menü sávot és elvesz 1 centit a kijelzőből a fekete csík alul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- 8300 mAh, maradhat?
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Delta Force (2024)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Steam Deck
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest