-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Ma a metrón bocsánatomért esedezve leszólított egy srác, hogy jó a telefonom.
Jah, mondom, imádom, a 2. szerelmem. Erre mutatja az övét. One M8! Hát muszáj voltam megtapogatni azt a szépséget, úgyhogy a mai szex megvolt. Nagyon jó érzés kézben tartani, teljesen belesimul és bár nehezebb mint az M7 (érezhetően), fel sem tűnik. És csodaszép! Bár nekem az M7 jobban tetszik, mert ezüst. Viszont egyáltalán nem feltűnő az a káva lent, ahol a HTC logo található. Használat közben inkább a nyálam csorgott, minthogy azt nézném, hogy "fujj káva".
Azt a simaságot meg el sem tudom mondani a szoftverében. Az M7 is villámgyors, lag-és akadásmentes, de az M8 még jobbnak tűnik. Egy mérnöki mestermű, emberek! Én leborulok a HTC előtt! Ráadásul ma délután egy Galaxy S5-höz is volt szerencsém... pff, elég gáz. Van benne valami Blinkfeed-szerűség, de eléggé lagol. Meg úgy az egész telefon lassabbnak hat még az M7-nél is (gyorsabban tölti be a tárcsázót az M7). Hát... ennyi.
Szóval lehet szidni a HTC-t, hogy "ultrafospixel", meg blabla (igazából másba nem is tudnak belekötni), de a taiwaniak mégis csak tudnak valamit, amit más nem.
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28479 üzenetére
Jó csak az SP "fényképezésre sem való", mert hiába 8 MP a kamerája, a nem is tudom hány éves k800i-m élesebb képeket csinál. Akkor mire jó? Mert okostelefonnak sem... engem munka közben hagyott cserben, akkor döntöttem el, hogy lecserélem. És szerencsére épp közbejött a One <3
Igazából a One kamerájával én sem vagyok kibékülve. Nyilván szebb képeket lő azért az átlagnál (és szép éleseket), gyönyörű videókat csinál (a HDR videó elég király) de az ultrapixel napos időben nagyon fail.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #28476 üzenetére
A Sony topicban a fanok azt mondták, hogy ez így teljesen jó, mert a telefon nem arra való, hogy videózzunk (csak tudnám, akkor miért vesz fel 1080p-t). Vegyek videókamerát. Szóval az SP anno volt 80 ezer és még vegyek 100ezerért kamerát. Ennyi.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28464 üzenetére
Az már minőség!
(#28469) MaddeNNNN: Hehe
Szeretném személyesen levonni a konklúziót a mai nap: Kapja be a Nokia!
(#28467) kdennis: +1! A One a One, vagyis az egyetlen.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28466 üzenetére
S/N : SH3BSW9 és még sok szám...
Mindegy, az enyém is úgy vesz fel mint kdennis-é, szóval ebben sincs HDR miki.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28449 üzenetére
de az enyém is ilyen (mármint olyan mint kdennis-é)... szóval, amelyik ezt a videót rögzítette, az valami különleges csoda One volt.
keressük meg és öljük meg... aztán egymást és az utolsóé a telefon!
Bár ez így is teljesen jó, mert az előző telefonom, az Xperia SP az így rögzített... : fos Sony
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28425 üzenetére
Nekem is így veszi fel a hangot. Mintha a közép le lenne húzva az equalizer-en.
-
jozso1989
őstag
Bonyolult rootolni a kicsikét? BL-t nem szeretném nyitni, mert akkor könnyen téglát "varázsolhatok" belőle... :S
Szóval BL nyitás nélkül lehetséges?
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28381 üzenetére
Azt olvastam, hogy HTC-n és Motorolán nem működik, mert a mi készülékeinkben írásvédett valami system fájl, amit ez az app ír(na) felül.
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28363 üzenetére
Engem hidegen hagy ez a fórumos baromság, hogy "warez, nem warez". Amit Playen megveszel, az frissül rendesen, amit leszedsz innen-onnan, az meg nem frissül, illetve az sem biztos, hogy normálisan működik. Pl. ismerősem leszedte a swiftkey-t és valamiért nem tanul... ennyi. Inkább kiadok 1-2 dolcsit egy appra, de az pöpec lesz. Erről biztos mindenkinek más véleménye van.
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28360 üzenetére
Tört programokat én sem nagyon merek használni amúgy sem.
Inkább megveszem Play-en. Most azt az 1-2 dolcsit megéri (legalább lesz hozzá frissítés). Játékokat is akkor veszem meg, ha akciós.
-
jozso1989
őstag
válasz
osztraksajt #28350 üzenetére
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28336 üzenetére
Én 10 éve Sony-fan vagyok (voltam), sosem volt más színes kijelzőjű telefonom (monokrómban nyilván csak Nokia
). De az okostelefonjaik közül egyiket sem tudtam igazán szeretni... valami hibája mindnek van. Vagy lassú, vagy egy halom bug (vagy mindkettő).
Ezt viszont kifejezetten imádom! Hívhatsz fanatikusnak, igen, az lettem! Én csak leírtam a tapasztalatom. Nekem az életben nem kell más márka, csak HTC!
(amúgy köszi
)
(#28337) NandorHUN: Dettó... a Swiftkey nálam alap alkalmazás volt. Elsőként volt telepítve erre is, amint hazaértem a T-Mobileból, Play áruház---> SK letöltés. Nem is csináltam addig semmit a telefonnal, amíg be nem volt állítva. És tessék... elrontják.
Sajnálom nagyon... remélem egyszer jó lesz.
-
jozso1989
őstag
válasz
p-rolee #28331 üzenetére
Euro Park, T-Mobile!
Egy kedves hölgy volt az eladó. Hozzá mentünk befizetni a telefonszámlámat, de közben megláttam a One-t, hogy épp akciós. Rákérdeztem, hogy ez igaz-e? Azt mondta igen, 20 ropi a kezdője a telefonnak, ennyit kell intézni. Már rohantam is haza, és soron kívül fogadott újra (mondta, hogy csak hivatkozzak rá), írtuk is a szerződést.
-
jozso1989
őstag
Kezdem utálni a HTC-t..
P *szarkazmus*
Ma kipróbáltam a Sense billentyűzetet, mert a Swiftkey irdatlanul gusztustalan lagos lett az új frissítés óta (miért kell ingyenessé tenni és ezzel egyidőben tönkretenni valamit, ami tökéletes volt????). Már herótom van attól, hogy írok valamit, késve érzékeli és állandóan rossz szót ír (arról nem is beszélve, hogy vagy 2 másodperc, amíg feljön a bill.). Vagy én vagyok k*va türelmetlen, vagy tényleg nevetséges lett (utóbbi). Gondoltam kipróbálom a Sense billentyűzetet, egyáltalán nem vártam tőle csodát (swiftkeynél jobb prediktív bill sosem lesz)...
Az mi már, hogy szinte hozzá se érek a Messengerhez, a billentyűzet már be van töltve és írhatok?
Csak ámultam és bámultam. Ez valami k*va gyors! Az első mondatomra visszatérve: már szinte semmit nem használok Play-ről appot, mindenből a gyárit. Sonynál még az SMS appot is lecseréltem, sőt a lagtárcsázót is (így hívom). Ezekből a gyári úgy jó, ahogy van. Imádtam a Poweramp-et, most a gyári lejátszót használom. Imádtam a Nova Launchert (gyönyörű szép a KitKat, tényleg), most a Sense 6.0 van... Most akkor lecseréltem a Swiftkey-t is. Komolyan már lassan 4-5 ezer forintnyi programom vész kárba a Taiwaniak miatt.
Valami elképesztő, mennyire ott van a szeren az M7 mind hardveresen (ez a kijelző... ááá, meseszép), mind szoftveresen. Már értem, miért kapta az év telefonja címet 2013-ban.
Tényleg, aki azon morfondírozik, hogy ezt vegyen-e, vagy valami mást: Csak is HTC One-t! The One csak egy van (illetve már 2, de a másik még emberfeletti drága). Egyszerűen tökéletes a kicsike.
-
jozso1989
őstag
válasz
kozyadam #28275 üzenetére
(#28270) hurrikan válasza Hannibal9013 (#28269) üzenetére:
A lilulás hardveres hiba, semmi köze a szoftverhez.
Az első kamera gen volt hibás. Gariban cserélik. Itt is cserélték már legtöbbünknek.Lásd, milyen kedves vagyok és türelmes, kiemeltem neked a fontos részeket.
-
jozso1989
őstag
válasz
hurrikan #28258 üzenetére
Lejárt az 5 perc... most láttam csak a hsz-ed.
Az, hogy 20-30%-ot merül egy éjszaka alatt, az szerintem nem túl előnyös. Akkor kb. 1 óra facebookozástól 0-ra merülne.
Ott beragadhatott valami, próbáltad újraindítani?
Z2-ben a stabilizáló nagyon király! Ámulok a videón! Sajnálatos, hogy ez kimaradt az M8-ból.
-
jozso1989
őstag
Nekem tegnap videózás közben lilult be. Ki akartam próbálni szórakozóhelyen a HDR videót és tiszta lila lett az egész kijelző. Átváltottam fényképezőre, akkor jó volt, vissza megint videó és már ott is jó volt.
Akkor kb. 20-30 perc múlva mondom megint megnézem... megint lila volt a HDR XD fényképezőre, vissza videóra és megjavult. Az wtf?
-
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #28252 üzenetére
jah, sokkal kényelmesebb rátenni a 2 ujjad a kijelzőre (közben bal kézzel egyensúlyozol), mint a jobb oldali görgetőt használni.
-
jozso1989
őstag
válasz
NandorHUN #28188 üzenetére
Érezhetően lassabb lett a tegnapi okádék frissítés óta (amióta ilyen hányás színű skineket kapott, a Holo az egyetlen, ami illik a telefonhoz). Viszont, mintha még durvábban kitalálná a szavakat... már szinte gépelni sem kell semmit és azonnal tudja, mit akarok.
Nagyon megszoktam a Swiftkey-t, jobban tetszik a Sense billentyűzet, szebb, és -most már- gyorsabb is. Tegnap direkt kipróbáltam, mert nagyon idegesít engem is, hogy néha belassulgat, de közelében sincs a Swiftkey-hez a Sense-nek prediktív szövegbevitelben. Na meg egyik billentyűzetnek sem. Amióta droidozom, használom a SK-t és már nem tudnék leszokni róla, ha fél órát töltene sem, túlságosan megkönnyíti a mobilos "életet".
(#28185) A_ScHuLcZ: Mindenképp jó választás a One, ebben nem tudsz csalódni. A G2-höz képest is simán ég és föld felhasználói élményben, hiába kap 342342-vel több pontot antutuban, meg hiába snapi 800, a One meg "csak" 600... Sense 6.0 frissítés óta nagyon gördülékeny és gyors lett a készülék. Bár eddig is az volt, de most valahogy sokkal gyorsabbnak hat. Jól fogja a térerőt, wifit, szépen szól, fülessel egy álom! A kijelző nekem borzasztóan tetszik, gyönyörű színei vannak, pengeéles, ez előtt egy Xperia SP-m volt, képzelheted a különbséget a full HD SLCD3 és a TN hulladék között... Viszont szerintem pl. a G2 sokkal fényesebb, a One full fényerőn sem olyan vakító. A böngészés valami leírhatatlan élmény a cuccon, imádom a gyári böngészőt, ami kétujjas nagyításra, kicsinyítésre automatikusan tördeli az oldalakat... mit írhatnék még? Nem véletlenül kapta az M7 2013-ban az év telefonja címet.
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #28135 üzenetére
Az Sp-mnek is ugyanez volt az egyik fő hibája... a Sony úgy látszik nem tud olyan telefont csinálni, amiben van egy gramm fém is. Az SP is 1 lépéssel odébb már nem mutatott max wifi jelet... Sőt.. az utcán a One még kettesen van, a Sony ott régesrég eldobta a jelet és nem látott semmit. Sőt, a kedvencem: metrón pl. maxon van a 4G jel (ez nagyon tetszik a One-ban, hogy mindig fullos a 4G vétel), Sp-n csak 2G-ben működött és néha egy, vagy 2 csík volt 3G-ben. De össze-vissza dobálta a hálózatot, meg ugrált.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #28120 üzenetére
És még a pár nappal ezelőtti frissítés, vagy új?
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28106 üzenetére
Az biztos, hogy ennél jobb telefont nem vehettem volna. Bár de... az M8-at.
De az meg bűn drága még... majd ha lejár ennek a részlete, akkor megveszem azt. Az életben más nem kell csak HTC. Egyszerűen zseniális, mennyire gyors a kis M7. Androidos telefonnál még ilyet nem láttam, hogy nincs akadás. Pedig ismerőseimnek van Xperia Z (ez szörnyen akadozik), Galaxy S4 (ez meg lagol nagyon), és G2 (ez meg vegyesen akad-lagol xD). Azt itt a kis M7 és mindenkinek tátva marad a szája.
-
jozso1989
őstag
Milyen vicces... egyik fórumon láttam, hogy úgy emlegették a HTC-t, hogy Androidos alma. Ez mekkora!
-
jozso1989
őstag
Valaki rájött már, hogyan működnek az új dolgok a frissített galériában?
Elvileg kaptunk gömbpanorámát (vagy valami olyasmit), meg 3D effectet szerkesztésnél... persze egyiket sem találom.
-
jozso1989
őstag
Az miért van, hogyha a zsebemben van a telefon, sétálok és hívnak, akkor kb. kicsöng fél másodpercre és elnémul??? Mit kell bepipálni, vagy honnan kell kivenni a pipát, hogy ez ne így legyen? :S
-
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #27921 üzenetére
Tegnap próbálgattam pont este a fényképezőt és ugyanezt vettem észre.
-
jozso1989
őstag
válasz
Leafnshit #27913 üzenetére
A gyárit használom. És miért? Mert kevés RAM-ot eszik, villámgyors és kétujjas nagyításra automatikusan tördeli a szöveget (ez nagyon tetszik). Amíg Sonym volt, a Dolphint használtam. Nagyon jó böngésző az is és van benne gesztusvezérlés! De az csak dupla koppra tördel.
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #27906 üzenetére
Szerintem még így is messze ez a legszebb felület androidos készüléken. Lilában szerintem teljesen jó, fiatalos (így is jobb mint a tácsviz, aminél egy majom is szebbet rajzol egy banánért). És legalább optimalizált, smooth és gyors.
Nézzétek meg a Z-sek mit kaptak 4.4.2-vel... gyalázat! A beállítások menü rendesen szaggat, akadozik. Nem is értem... minek a Project Butter akkor?
-
jozso1989
őstag
A GPS nagyon az eszi az akksit ha be van kapcsolva? Mennyit nyerhetek vele, ha kikapcsolom és csak akkor kapcsolom vissza, amikor szükségem van rá?
-
jozso1989
őstag
Én meg a szokásos sima energiatakarékost nyomtam be. A procit vegye le + adatot nyomja a ki. Ezt a kettőt szoktam bepipálni (extrém energiatakarékost benyomtam, hogy induljon 10%-nál). Nem vettem észre változást. 4%-ot merült este, ahogy szokott.
-
jozso1989
őstag
Nagyon szép az új Sense! Lila témával és lila háttérrel nagyon kemény. A "HTC háttérképek" jobb alsó sarkában található képről beszélek.
-
jozso1989
őstag
Észrevettétek, hogy dupla koppintásra kikapcsol a kijelző lock screen-en?? XD Most jöttem rá tök véletlen.. lock screennél próbáltam valahogy az értesítést elindítani, de már nem lehet feloldani vele a kijelzőt. Elkezdtem húzni-vonni majd tapogatni, erre kikapcsolt a kijelző.
Remélem ez egy easter egg következő frissítésből, ha értitek, mire célzok.
-
jozso1989
őstag
Hát emberek, minden tiszteletem a HTC-é, emelem kalapom előttük! Hihetetlen, mennyivel gyorsabb lett a telefon, főleg a multitasking. Már nem veszek észre akadozást multitask közben, minden smooth, ahogy kell. Nekem nagyon bejön az új Sense és végre eltűnt az a hülye fekete sáv a dockról. Kell a halálnak új android, ez így tökéletes!
Vessük össze az Xperia Z 4.4 frissítésével, ahol szaggat az opciók menü is... inkább ne, ég és föld.
Hahaha!
-
jozso1989
őstag
Végre hazaértem, már csorog is a Sense 6!
-
jozso1989
őstag
Áh, nekem is jelzett, de még 4 óra, mire hazaérek.
-
jozso1989
őstag
válasz
dani3l #27675 üzenetére
Köszi szépen... tényleg. Basszus, de hülyének érzem most magam, nem tudtam, hogy van több beállítás, mert csak annyit ír: értesítések: bekapcsolva. Azt hittem ott csak ki-be kapcs van és szevasz.
OMG.
(#27676) Steve1207: Neked is köszi.
Jujjj, magenta függőknek is van már Sense 6, vagy HTC-nél nincs különbség függő-független között mint Sonynál, mindenki egyszerre kapja?
-
jozso1989
őstag
Hogyan tudom kikapcsolni a rezgő értesítést, hogyha pl. Messengeren írnak, ne rezegjen? Bár nem mindig rezeg, én nem is értem, hogyan működik ez.
Mindegy, azt szeretném, hogy egyáltalán ne rezegjen.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #27660 üzenetére
Végül is volt időnk letölteni, jogos!
(#27659) stilo18: Úgy legyen!
-
jozso1989
őstag
Valaki le tudná nekem írni, hogy miben lesz másabb az extreme power saver opció, mint a jelenlegi? Annyit találtam róla neten eddig, hogy gyakorlatilag letéglázza kb. a telefont (szóval mindent kikapcsol)? Vagy olyasmi lesz mint a Sonynak a stamina mód?
Lehet, hogy túl béna vagyok, de nem nagyon találtam erről semmit és nagyon érdekel.
Valaki, aki a szerencsések között volt és leszedte a Sense 6-ot biztos használja is, vagy próbálta... tényleg sokat dob az üzemidőn?
-
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #27556 üzenetére
Jó nagyon az i5s, baromi gyors és nagyon szép kijelzője van. De igen, én sem hiszem, hogy akkora érték lenne... Nekem nagyon pici egy One után. Hívhatják nyugodtan "tepsinek", de ez a 4,7 inch szerintem tökéletes multimédiához, pont a mérete miatt. És hááát, SLCD3!
Múltkor egy tornádós videót mutattam egy kollegámnak (HD volt a videó, szép éles), aki meg is jegyezte: "de szép képe van".
Azért egy 4 inchen az nem lehetett volna valami élmény (nagyítóval talán)...
-
jozso1989
őstag
válasz
kenny123 #27548 üzenetére
Igen, az M8 még nagyon drága, de hát az M7 is az volt... A zászlóshajók ennyibe kerülnek sajnos. Bár nekem ez az álmom volt, amióta kijött. Annyira gyönyörű! Nekem 3 hete van meg, még most is előfordul, hogy unalmas perceimben picit megforgatom, nézegetem... egy mestermű, komolyan.
(#27550) stilo18: Inkább a HTC érdeme, hogy egy snapi 600-ból, snapi 800-as-szintű optimalizálást tudott csinálni. Nézz meg egy galaxyt... még az S10 sem lesz olyan gyors és reszponzív mint az M7!
-
jozso1989
őstag
Őőőőő már csak a holnapi nap május! *reménykedik*
-
jozso1989
őstag
válasz
viktor82 #27479 üzenetére
Hát még a jó kis Sonys bughalmaz frissítések!
Most kapott KitKat-et kollegám Xperia Z-je... nevetni fogsz... ismerősöm Galaxy Minije gyorsabb és kevésbé akad mint a Z. Szánalom, szerintem. Szörnyen akadozós lett és kb. 2-3 másodperc, mire reagál a Home gomb.
Az írással nekem meg nincs gondom soha: Swiftkey.
-
jozso1989
őstag
válasz
Derrewyn #27421 üzenetére
Én hála istennek pont az ellenkezőjét észleltem. Lassan 3 hetes a kicsike, az elején, amikor még új volt, délután 4 körül, amikor hazaértem a melóból már töltöttem rá picit (kicsit csalódtam is az üzemidőben), mert maradt kb. 20-30%, estig nem bírta volna ki, én meg sokáig nem vagyok otthon. Most ugyanúgy 4-kor még 50% körül van az akksi, szóval nagyon jó lett.
Bár bekapcsoltam az energiatakarékos módot, hogy vegye le a procit, és nyomja ki a mobilnetet, ezek szerint ez ennyit dob. Este meg úgyis töltőre teszem, akárhány %-on is van.
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #27366 üzenetére
Én is nagyon meglepődtem, amikor először kipróbáltam... nincs equalizer, se semmi, "CSAK" egy beats audio. És amikor meghallottam az első hangokat... eargasm!
Zseniális ez a készülék tényleg, nem győzöm dícsérni, mások is nagyon meglepődnek (főleg a nagy galaxy s4 és társai userek XD). Életem legjobb vétele volt, sosem fogok mást venni, csak HTC-t!
-
jozso1989
őstag
válasz
Tiger. #27319 üzenetére
Igényfüggő ez szerintem. Ki, mire használja. Fészbúkozni tökéletes az SP, minden egyéb dologra alkalmatlan. Arra viszont túl drága.
(#27322) spawn21: Az SP elég benchmarkos telefon, s4 proval, adreno 320-szal HD (!!!!!!!!!!!!!) felbontáson... Igaz, hogy hétköznapi használatra alkalmatlan készülék, de legalább a pontszáma jó.
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #27312 üzenetére
A Sonyról tudnék mesélni, 2 telefonom is volt tőlük... többet nem szeretnék. Jó nem csúcstelefonom volt tőle, de nem is mernék venni ilyen negatív tapasztalatokkal. Volt egy Xperia U (ez 10 másodperc volt, mire megnyitott egy tárcsázót, ha hívtak azt sem tudtam felvenni úgy lagolt, alig vártam, hogy megvegye vki), és egy Xperia SP.
Az SP valami szánalom volt... annyira rossz a memóriakezelése, hogy elviselhetetlen. Full bug a szoftvere. Azon nevettem, hogy hallgattam a zenét, Dolphinnal megnyitottam egy oldalt és kilőtte a zenelejátszót. Átváltottam a lejátszóra, akkor meg bezárta a böngészőt... nevetséges. Arra is volt példa, hogy facebook közben leállította az egész Nova Launchert. Nem működtek a gombok, semmi, csak restart segített. És hiába baromi erős a hardver ahhoz a kis kijelzőhöz (sokkal jobban futnak rajta a játékok mint One-on, SŐT!), ha a játékot csak úgy leállítja használat közben... az egész egy sz*r. Aztán jött egy frissítés, android 4.3... többé-kevésbé javult a memóriakezelés, helyette elkezdett az addig gyors telefon lagolni... És még van hibája bőven... Odaadtam tesómnak azt a sz*rt egy tizesért, így megvolt a One kezdője.
Ezért vettem a One-t. Úgy gondoltam ezzel már csak nem tévedhetek, nem véletlen lett 2013-as év telefonja. Ha mégis, akkor ezek szerint az android nem működik, iOS lesz... Amióta kijött, akartam ezt a szépséget... egyszerűen tényleg, meseszép! A One-ban nem csalódtam, szerencsére. Számomra tökéletes! Sőt, eléggé meglepő, hogy gyorsabb a multitasking pl. mint a Z2-n. Azon lagol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest