Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
jozso1989
üzenetére
Nekem meg van véve, már elég régóta használom. Tehát úgy érzem ha letöltök egy régebbi verziót, mert az újat elbarmolták, akkor az nem warez, legalábbis az én meglátásom szerint. Ugyanez volt a TuneIn Radio Pro-nál. Régen megvettem, aztán telenyomták social cuccal, meg megosztással és nyakonöntötték undorító zöld színnel, úgyhogy ment vissza egy régebbi apk. Persze ha van helium vagy titanium mentés az elöző verzióról, akkor könnyebb. Csak sajnos olyan stabil a telefon és megbízható, hogy leszoktam a backup-ról, egyedül a képeket szoktam róla lementeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest