- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Szerintem túl sokat akartok egy telefontól. Úgy sem lesz jobb a kép, ha állandóan szervizben van. Sőt még el is ronthatják az illesztéseket, ócska cseretelefont használhattok stb.
Ha annyira lődözni támad kedvetek vegyetek egy hiper-szuper fényképezőt. A lilulást megértem, de az hogy homályos így-úgy ez már nevetséges.Szerintem jó képeket csinál. Legalábbis egy telefonhoz képest jó képeket csinál.
Telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra, kisebb fotózásokra kiváló. Stb-stb... -
SeatLeon08
tag
Eltűnt az automatikus alvó mód. Így csak órákat lehet beállítani.
Régen magától kikapcsolt mindent x idő után. Szerintem nagyon merül az akksi...
Valakinek valami ötlet a problémám orvoslására?
-
SeatLeon08
tag
Ahha, nekem Nillkin Crossed Style van.
Elég tetszetős kinyitható tok, de a nyíló résznél elengedi a ragasztás, ami még nem is lenne akkora nagy baj. Csak esztétikailag zavaró.A nagyobb gondom, hogy mikor telefonálok, kilóg egy kicsit a telefonon túlra és ezen a ponton elgyengül, elhajlik a tok széle. Ma anyukámmal megvarattattam, hátha stabilabb lesz és a két anyag nem válik ketté.
Kíváncsi leszek, így meddig húzza, mivel 5000 forintos tok volt. Nincs ínyemre 4 havonta új tokot venni.
A bujtatós tokokkal az a gondom, hogy mikor telefonálok nincs tokban, pedig ekkor van a legnagyobb veszélyben, ilyenkor egyszerűbben esik ki az ember kezéből, mint amikor a tokban van a táska, vagy a zseb mélyén.
A hátlaptok csak annyira véd, hogy a hátlap nem lesz karcos. Csak egyenes talajon hasznos. Mikor egyenetlen talajra érkezik, a kijelző nincs védve. Pl: kavicsos parkoló
Ezért keresek olyan tokot, ami mindig a telefonon van + a kijelzőt is védi valamelyest.
-
SeatLeon08
tag
Ki milyen tokot használ? A jelenlegi tokom szétnyithatós és kezd elfáradni.
Mi a véleményetek a hátlap tokról? Nem sérül a telefon kijelzője? Zsebben nem karcolódik?
Várok pár példát, hogy ki, mire esküszik? -
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #15841 üzenetére
-
SeatLeon08
tag
válasz
szabi510 #14424 üzenetére
Pedig Powerampban van egy olyan funkció, hogy a headset csak a lejátszót vezérli.
Poweramp beállítások-->Headset/Bluetooth-->Gombok-->
elsőnél pipa
Vezetékes fejhallgató középső bepipálva.Nálam így működik mindenféle segédalkalmazás nélkül. Headset pedig a gyári egy gombos.
-
SeatLeon08
tag
Megvettem a teljes Poweramp-ot 800 forintért. Ennyit megért, így nem kell fülest vennem, mert mindent tud, ami számomra fontos. Hangerőszabályzás nem lényeg.
Így végül töröltem a segéd app-ot.
A Poweramp előlépett első számú lejátszóvá. Nagyon szépen szól és sok minden variálható.Örülök, hogy idetaláltam, mert máskülönben nem leltem volna rá az alkalmazásra. THX!
-
SeatLeon08
tag
Ez a progi már volt fenn nálam is, de mindig tárcsáz dupla klikkre. Valahogy letiltható a hívás a headsetről?
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
A headsettel van problémám. Szeretnék zenét hallgatni úgy, hogy a fülesről irányítom a számokat. Az alap fülessel ez nem sikerült, mivel a számokat el tudom indítani és meg is tudom állítani, de a következőre ugrás már nem sikerül, mivel ilyenkor az utolsó tárcsázott számot hívja fel. Ha hosszan nyomom a gombot, akkor beugrik a google aszisztens.
Szóval milyen fülest ajánlanátok, amivel tudok léptetni, netán még hangerőt szabályozni is?
A HTC RC E240-el van valakinek tapasztalata?
Működik a telefonnal? Nem szeretnék olyat venni, amit már az előző alap füles is tudott(pl: dupla klikk az utolsó hívó zargatása, a következő számra lépés helyett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest