-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Starwing=-
tag
válasz
Integrale #8733 üzenetére
# Balinov Akkor hamarosan teszek fel.
"nem biztos, hogy megeri otthon szenvedni vele"
Tisztelet a kivételnek, de én nem nagyon bízom a szervizek munkájában...átvághatnak.
Mi van ha pl. nem vadi új akksit tesznek bele, csak egy jobb kondícióban lévőt?
De mondom, tisztelet a kivételnek. Meg persze ha még garis lenne a telefon, nem álltam volna neki...
Én nem szenvedésként fogtam fel, hanem adrenalin fröccsnek.
Na jó, már nem az első, amit szétszedtem. (HTC HD2 kijelző csere) -
-=Starwing=-
tag
válasz
Integrale #8715 üzenetére
Én is így jártam, 30 - 35%-nál rendszeresen kikapcsolt, aztán mikor feltöltve visszakapcsoltam, sok minden beállítás a gyári értékekre állt vissza.
Aztán ki akartam cseréltetni az akksit egy szervízben, de nem vállalták.
Az akksit megvettem, és otthon kicseréltem.
Beletelt sacc fél órába (ultra-óvatosság ON), de sikeres lett a művelet, és még a hangszóró rácsokat is szépen sikerült kipucolni
Az új akksi pedig szépen muzsikál egy hónapja. -
ferob
őstag
-
Varoz
addikt
válasz
Integrale #8552 üzenetére
Két dolog marad. Mérd le, hogy tényleg lassabb-e! Akkor kiderül, hogy tényleg az-e vagy csak placebo.
Ha lassabb, akkor marad a sima belső tárhely + SD kombináció. A Google Maps-et be lehet állítani, olyan nincs, hogy nem. Itt van előttem látom, hogy be lehet.
Spotify-t nem tudom, de a fórumtárs szerint lehet és hajlok rá, hogy lehet, csak rossz helyen nézed vagy nem tudom.Google Maps. Rámész az offline területekre, ott fogaskerék és ott lesz a tárhelybeállítások.
-
Varoz
addikt
válasz
Integrale #8549 üzenetére
De mi a baj azzal a megoldással, hogy belső memóriává formázod az SD-t? Akkor lesz egy bazi nagy tárhelyed és boldog vagy.
Egyébként a Here oda menti a térképet ahová te beállítod, kizártnak vélem, hogy a többinél ne lehetne ezt beállítani!
A Google Maps-et is be lehet állítani, hogy a térképeket az SD-re mentse. Spotify nincs fent nekem, de fix, hogy ott is be lehet lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest