Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qfm

őstag

válasz zsiga007 #7811 üzenetére

Ha tudsz angolul, nincs nehéz dolgod. Menj fel marketre, töltsd le a rom manager nevű programot. Abban van egy olyan hogy flash clockworkmod recovery. (lehet hogy előtte van egy download link is, nem emlékszem, de értelem szerűen kell csinálni.) Az feltelepül. Újra indul, vagy ha nem, akkor újra indítod te magadtól.

Letöltöd a telepítendő romot az sd kártya gyökerébe, átnevezed update.zip-re nézel egy checksum-ot (ha nem nézel, az sem nagy baj, csak valószínűleg te jobban megijednél tőle ha hibás a letöltés, mert még nem dolgoztál rendes recovery-vel). Ha minden rendben, bemész a rom managerbe, és abban van egy install rom from sd card, rákkattintasz, és értelemszerűen folytatod.

A telepítés előtt érdemes egy backupot csinálni, nem tudom milyen néven van a rom manager-ben de benne kell lennie a nevében hogy backup:D Azt is értelemszerűen kell végig követni.

----------

Ez a módszer végtelenül egyszerű, kezdőknek tökéletes, én speciel utálom, és RA hívő vagyok. Az egy hajszálnyit több hozzáértést igényel, de végtelenül logikus a használata ha egyszer elolvasod.

MOD

Ja igen, amit kihagytam, MENTÉS, mindenről. Titanium backup jó programokhoz/beállításokhoz, mybackup pro pedig üzenetekhez, telszámokhoz, stb. Mást is használhatsz, de ments, mert rom csere után mindened ugrik ami nincs mentve. Ezért mentjük a romot is.

Új hozzászólás Aktív témák