Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
Van néhány lehetőséged:
Desk Clock
Big Digital Clock
Night Clock
RD Night Clock
Nightclockés kapcsoljad be a KeepScreenOn-t ha töltésen van...
-
kokler
aktív tag
Ha valaki esetleg eladná Amoled-es Desire-jét, akkor keressen meg privátban. Előfeltétel, még magyar garancia legyen rá
-
kokler
aktív tag
válasz
Reddevil84 #31850 üzenetére
Véletlenül nem Chrome-ot vagy Opera-t használtál? Csak mert nálam is csak az IExplorer működött letöltésre
-
kokler
aktív tag
válasz
fangorn #31619 üzenetére
Ezzel majdnem így vagyok, de
a készülék kb. 60 körül ér (+ autóstöltő, 4 tok, fóliák, pótakku, 16GB mSD) most. Ha most veszek egy Sensationt (vagy mást) az 130.000, tehát 70e-et kell rákölteni.Ha várok még egy évet, akkor nem ér majd szinte semmit (illetve annyit, hogy inkább felrakom a polcra tartaléknak) és 130e-ért vehetek egy akkori csúcstelefont.
Két évente ígyis-úgyis elköltök 130-140e-et, csak az egyik alkalommal "mindig" új készülékem van...
-
kokler
aktív tag
Facebook-on dobta be valaki (HTC UK):
I contacted HTC regarding desire gb and this is wot they said.
Thank you for contacting HTC regarding your HTC Device.
I understand that you are currently experiencing difficulties with updating your device.
We are excited to announce that HTC will receive the Gingerbread (Android 2.3) update in Q3 2011. Stay tuned for details as we get closer to the update availability.
-
kokler
aktív tag
válasz
patakidr #30966 üzenetére
Nálam volt egy alaplap csere 3-4 hónapos korában és azóta kiválóan működött probléma nélkül. Most megint kell egy kis karbantartás neki.
A Nokiáknál (cégesen azok vannak) 3-4 darabjával vittük szervizbe akár 1 hónaposan is és 3 havonta meg kellett ismételni a procedúrát, a már egyszer javított telefonokat ismét javítani kellett...
Amíg 2 év garancia van és az e-care megcsinálja, addig nem dühöngök szerintem -
kokler
aktív tag
Háááááát, kb. 1,5 órán keresztül nyomkodtam egyik ismerős SGS2-jét. Másnap gyorsboltban voltam Sensationt nyomkodni (ugyancsak jó sokáig). Nagyon gyorsan eldőlt
Samsung lapos és két vonalon fekszik fel a tenyeremen. Hiába könnyű, egyszerűen fura érzés... Desire után meg pláne. Sensation hátlapja ível, egy hiába nehezebb sokkal, még így is belefekszik a tenyerembe és egyszerűen jó kézbevenni.
Egyébként meg jön az AlpharevX S-OFF Sensation-re -
kokler
aktív tag
Szeretném felhívni a figyelmet Zoli új csodáira, ha már ilyen korán felkeltem
Nekem nem volt fontos a fogyasztás, mert este megy töltőre mindenképpen a kicsike, DE most kipróbáltam éjjel és az eddig hihetetlen 8 óra alatt 4% töltöttség esést produkálta a Ginger-Sense-DTP-FN V2.9b-A2sd++ az 5.17.05.23-as radio-val. A pláne az egészben, hogy szinkronizálás be volt kapcsolva (exchange 4 óra, gmail be, időjárás 3, wifi-n keresztül).
Nekem ez azért újdonság -
kokler
aktív tag
Tényleg mindent megnéztél?!?
Egyesével érdemes megnézni az app-oknál a foglalt méretet, kihegyezve a Data részre. Egyébként szomorú tanulság volt nekem, hogy mindent leszedtem (értsd: factory reset előtt) minden lehető app uninstall és mindent töröltem kézzel. Utána reboot és kb. 10MB szabadult fel!!!
Na ekkor mondtam, hogy ROOT! -
kokler
aktív tag
válasz
musspici #29383 üzenetére
Javaslom ezt az oldalt
GG products
Eddig én is azt hittem, hogy nem az van rajta, de ha a gyártó azt írja... -
kokler
aktív tag
válasz
runner 125 #28627 üzenetére
A dobozáról SZVSZ máshonnét nem nagyon. Egyébként meg betekintési szög és színek, de ha nem láttál előtte amoled-est, akkor szerintem nehézkes lesz.
-
kokler
aktív tag
Találkozott valaki már azzal a hibával, hogy nem megy az auto lock??!? Már volt ki/bekapcsolva, telefon újraindítva, de semmi nem segített eddig...
Valami tipp? -
kokler
aktív tag
Mivel én nagyon erőteljesen felhúztam magam a HTC locked bootloader/NAND/kernel lépésén, ezért vagyok ennyire aktív a témában. Éppen most sikerült elolvasnom ezt a cikket és nem mondom, hogy boldogabb lettem.
Itt gyakorlatilag lemondanak az XDA-s "arcok" a HTC-ről teljes egészében -
kokler
aktív tag
válasz
sippet #28396 üzenetére
Egyébként én most gondoltam bele a dologba:
Én nem veszek HTC-t és nem ajánlom senkinek, mert ha kínja van vele akkor sem fogok tudni semmit segíteni neki. A kollégám is csak amiatt vett Desire-t, mert annyira dicsértem és tudta próbálgatni nálam. Innét kezdve szerintem nem csak az 1-2% root-olót veszítik el, hanem még 1-2%-ot pluszban hozzá -
kokler
aktív tag
válasz
james008bond #28394 üzenetére
A Samsung felling gyorsan felejthető egy custom ROM-mal, egy normális tokkal és egy fekete post-it-tel
Egyébként a számolgatások eredménye, ha a felhasználók 1-2%-a (2) veszik a zárt bootloader-rel, akkor buknak $90 000 000 -
kokler
aktív tag
válasz
darkpower #28366 üzenetére
Szerintem nagyon sokat elmond a facebook oldaluk pillanatnyi üzenőfal képe. A vissza-visszatérő kedvencem a "You lock, We walk!" gondolat
HTC@facebook -
kokler
aktív tag
válasz
Zirowe #28355 üzenetére
Nem baj az szerintem. A Motorolánál is elérték, hogy kinyissák a bootloader-t, tehát azért számítanak erre a rétegre is. SonyEricsson is hasonlóan cselekedett, a Samsung és az LG meg nincsen nagyon lezárva. A HTC lesz szinte az egyedüli a nagyok közül, aki zárja a bootloadert...
-
kokler
aktív tag
[HTC Bootloader petíció]
Ártani nem árthat ha kitöltöd és hátha meglépik a kötelezőt
A facebook oldalukon megy a lázongás rendesen -
kokler
aktív tag
Mivel a topic szétOFFolása folyik éppen, ezért gondoltam megengedhetem magamnak a következő felvetést.
Alapvetően a root a barátom és szeretem mókolni a telefont. A Desire sajnos eladó sorba került (igazából már több vevő is van rá) és a kérdésem a következő:
Mit vennétek inkább, Sensation vagy Galaxy S2?
-
kokler
aktív tag
Érdeklődnék, hogy másnál is előfordult-e az alábbi probléma:
HD-ROM-FN V5.1-1.84.62.2 data2sd+ verzióban van feltéve és a HTC mail indítása után kiírja, hogy "Levél betöltése..." és elszórakozik 30-40 sec-et, amíg látom az üzeneteimet. Ez randomra előadja, de általában rögtön betölti a leveleket és nézhető minden. Amikor kiírja az üzenetet a képernyő közepére, akkor is bele tudok menni a levelekbe és normálisan olvashatók maradnak. Exchange 2007-tel van szinkronizálva és eddig semmi probléma nem volt vele soha.
Vélemény?
-
kokler
aktív tag
Rövid kérdésem lenne:
AmonRA van fenn és ezt a ROM-ot raknám fel most - HD-ROM-FN-V5.1-1.84.62.2-data2ext++.zip
Problémamentesen feltehető ezzel a recovery-vel? -
kokler
aktív tag
válasz
Integra #23014 üzenetére
Dezsavűm van... Már volt róla szó akkor is válaszoltam már, hogy 2.2f+ext van nálam is és ez ilyen, belassul. Én spec. kikaszáltam a stock meg hasonló appokat és így kb. 1 hét után kell újraindítani vagy 3-4 nap után Hot restart. Egyszerűen a rendszerben beakad valami és bármit csinálsz, nem tudja felszabadítani a RAM-ot. Ezért folyamatosan tekeri az SD kártyát. Újraindítod és élvezed a sebességet. Amikor meg belassul, akkor megint restart. Ha nem tetszik, akkor új ROM
-
kokler
aktív tag
válasz
Sentinel80 #22371 üzenetére
Nem távoli asztal konkrétan, de RealVNC és konkrétan az optikai trackball használhatatlan egér kiváltására. Csak a képernyőn való "bökdösés" a nyerő
-
kokler
aktív tag
válasz
prezson #20424 üzenetére
#18220-es hozzászólás vége, by kokler
Tudom elkéstem vele, de reményeim szerint megfelel összefoglalónak a dolog.
Az SD kártyán (és egyéb adathordozókon), ha ugyanolyan I/O sebességgel nagyobb méretű blokkokat olvasunk, akkor nagyobb lesz az olvasási sebességünk MB/s-ben kifejezve! Amit buksz, az a kis méretű fájlok is nagyobb helyet foglalnak nagyobb blokkméretnél...Tehát ez nem csoda script, szögezzük már le egyszer és mindenkorra. Egyszerűen, a Zoli romjaiban megfelelő sebességet képes produkálni!
-
kokler
aktív tag
válasz
racerx #19876 üzenetére
Én is a LedMeKnow-ra várok nagyon, de egyelőre nagy a csend feléjük...
siofok: Könyörgök, iratkozz be egy helyesírás tanfolyamra. A hétvégi hozzászólásokat elolvastam egyszerre így hétfő reggel, és gondolkoztam már az öngyilkosság több formáján is, mert a hozzászólásaid írásmódja még mindig kiborít...
-
kokler
aktív tag
Volt szó az új készülékekről és érdeklődnék, hogy PZoley-nak milyen készülék tetszik? Nem mintha én is olyat vennék a jövőben, de azért lehet, hogy mégis
Egyébként nekem is az Atrix jön be nagyon, de hátha kijön a HTC is valami nagy dobással Barcelonában... -
kokler
aktív tag
válasz
Hooper #19214 üzenetére
Szerintem nálad nincsen alaplap probléma, mert akkor boot-loop-ba kerül a készülék a túlmelegedés hatására.
Valami nagyon beakadhat nálad ezért a Quick System Info és a NetMeter felrakását javaslom, amivel láthatod, mi eszi a CPU-t. Szerintem egyedül azért melegszik annyira, mert folyamatosan pörgeti a procit valami.
Ha mégsem, akkor mégis szerviz -
kokler
aktív tag
válasz
siofok #18808 üzenetére
OMG!
Mint leírtam, amennyiben valami nevesebb márkát választasz, úgy megfelel bármelyik, de a noname cuccok felejtősek. A nem spirál zsinóros - csak 12V->5V és te teszel hozzá USB kábelt - adapterekből próbáltam vagy 5 félét és mindegyik csak túlmelegszik és messze nem ad le max. 500mA-t.
Egyébként meg bennem csak a jó szándék volt meg, hogy tanácsot adjak, mert lehet ebay-ről 600 HUF áron venni normális cuccot, de ha nektek mindenképpen az tetszik, akkor csupán csak az árkülönbség az extra... -
kokler
aktív tag
válasz
pzoley #18760 üzenetére
Ez a fogyasztás mánia szerintem már kicsit túl van lihegve. Brutális jó értékek vannak IDLE-ben jó térerő mellett vagy kikapcsolt Wifi+3G. Ám az a személyes tapasztalat, hogy 3G - ON és -90dBm-nél kisebb a térerő, akkor 10 óra alatt 0-ra merül a telefon...
Mi benne az extra, amitől ennyire keveset eszik? A ROM vagy a kernel esetleg egyéb okosítás?
-
kokler
aktív tag
Viszonylag kevéssé hiszem el, hogy az android megeszi a Plantronics headset-eket, de megkérdezem a gyártótól, mi a tapasztalata. Egyébként ez a töltés eldobós móka pedig általános BT headset probléma bizonyos típusoknál (nem csak Plantronics), mert egyszerűen egy rakás...
-
kokler
aktív tag
válasz
LordAndrew #18523 üzenetére
Ez neked a megfelelő oldal és utána már tudsz feltenni kérdéseket is.
Amúgy Leedroid vagy Aurax ROM a javaslatSzerk.: Egyébként 0 tapasztalattal, ha nagyon lassan és megfontoltan haladsz, 1-2 óra maximum önállóan...
-
kokler
aktív tag
válasz
ride01 #18483 üzenetére
Gyanús, hogy nem fognak válaszolni.
Egyébként én speciel xxlgsm-est vettem, de szigorúan 2 év gyári garanciával. A garancialapom eltűnt/nem is kaptam és csak az xxl-től kapott kis lapocska maradt meg. E-Care-ben szó nélkül bevették -> IMEI alapján regisztrált készülékek a HTC telói tudomásom szerint. -
kokler
aktív tag
Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem írtam meg, de kerestem a T-s szerződésünket...
10-12Ft/mp a beszélgetés és az előfizetési díj 80%-a lebeszélhető. Ja és van 5GB-os mobilnet csomagom is, amivel csak villogok, mert 1GB-nál többet nem szoktam elhasználni. A mobilszámlám ezekkel a percdíjakkal is 20e felett van és nem is beszélek sokat.
A TV-t már cserélni kellene, de van helyette 80/25-ös netem, és letöltöm a FullHD-s filmeket és 3cm-ről nézem a TV-t, mert így nem kell nagyobbat vennem, hogy kényelmesen, akár a kanapéról is nézhessem.
Sajnos a feleségem nem enged többet írni és itt be is fejezném. Kérlek Ti is tegyetek így, mert néhány napja még a Blade topik fikázása ment, de azóta már szerintem alatt vagyunk
Tudom elkéstem vele, de reményeim szerint megfelel összefoglalónak a dolog.Az SD kártyán (és egyéb adathordozókon), ha ugyanolyan I/O sebességgel nagyobb méretű blokkokat olvasunk, akkor nagyobb lesz az olvasási sebességünk MB/s-ben kifejezve! Amit buksz, az a kis méretű fájlok is nagyobb helyet foglalnak nagyobb blokkméretnél...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest