Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gareth
csendes tag
Aha, és ezzel az univerzális kelet-európai rommal a speedshop árulná? Miért ez a legjobb rom?
Bocs a sok kérdésért, csak nem akarnék én is olyan szerencsétlenül járni...sbazsi: Nem erről van szó, csak sok fórumozó véleményét olvastam már, akik ott vásároltak és eddig talán "csak" egyikőjük számolt be ilyen durva kellemetlenségről. A hivatalos 2 éves garancialevelüket meg elfogadta az e-care, szóval nem tudom...
-
Gareth
csendes tag
Csak mivel ezt nem feltétlenül közlik veled az üzletben, ezért a frissítési problémát már csak otthon észleled, így már utólag nem fognak akarni segíteni neked az üzletben; ha jól emlékszem a múltkori német vodás HD2 esetére...
Hogy lehet ezt ott helyben az üzletben kideríteni, mielőtt kifizetnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Milyen routert?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest