- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
Acheron #9039 üzenetére
Igaz nem teljesen ide szólt. Viszont amit ma a Telenor megenged magának az több mit felháborító. 1hónapja nem tudom megvenni a telefont amit szeretnék és folyamatosan hitegetnek hogy majd holnap aztán jövőhéten, és ez már így megy egy hónapja!
Csak remélni merem hogy a Desire-vel nem jártok így!
Egyébként ha belépsz a petíciós oldalra olvasd el azok hozzászólásait akik aláírták és megérted.
ps.ekem elég bizonyíték az hogy már 11-en aláírták akik károsultak, mert átverték őket.
Engem az ára nem érdekel én pont mérgelődtem mikor "hiperakciós" lett, mert tudtam, akkor sehol nem fogom tudni megvenni. És így is lett
És rengeteg boltot felhívtam, és beszéltem telefonon Telenor-os vezetővel. De nem tudtam elérni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest