Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Kíváncsi leszek, h mik lesznek a tapasztalataid.
Alapól 5 hónapja én is angolul használtam a telót és továbbra is úgy fogom, nincs gondom a nyelvvel. English (Hungarian) beállításon volt, igaz, hogy nem volt dedikált ékezetes betű a billentyűzeten, de volt magyar prediktív szótár és hosszú nyomásra voltak magyar karakterek is. Próbáltam az Anysoftot, de nekem nem tetszik a szótára, a beépített sokkal jobb. Ezek az alap nyelvek amiket írsz zárójelesen, el is tűntek a Morelocal2 telepítésével. Azt reméltem az uninstall visszarakja az alapot, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged