- Egérpad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Múltkor én is nutellával kentem megy a procit, amikor csak teszteltem az alaplapban. Spóroltam a hűtőkencével, úgyis csak pár percre kellett. Addig meg bármi megteszi, ami kiszorítja a levegőt a hűtő és a proci közül.
-
zdanee
őstag
Bacsis @ CoolerMaster
-
Endreas
tag
-
-
macman507
aktív tag
Ba*meg a nutella drágább, mintha hűtőpasztát vennék
Mondjuk, ha épp nincs, de kell, viszont van Nutella, talán..., de egy i7-re rá nem kennémEz biztos olyan, mint a fürjtojás, mindig van otthon.
-
Alchemist
addikt
Úúrriiissten mit tartalmaz a Nutella, ha ilyesmire is jó...?
-
creation
senior tag
Azt megkente de rendesen
Remélem felülre is jutott belőle
Hasonlóval találkoztam egyszer anno én is... De ott az ember "csak" a "tubusos" ezüst pasztát nyomta ki a Barton tetejére. Kompletten az egész tubussal.
Mi meg csak néztünk, hogy miért melegszik úgy a szerencsétlen. Utólag belegondolva, az is csoda volt, hogy elindult.
-
creation
senior tag
Amikor a főcímet olvastam, az első névgondolat ami bevillant... "Na egy újabb Bacsis"
-
joi29
őstag
mangalica zsír a tuti
-
seniman
veterán
válasz
FiachraBán #32 üzenetére
Az elsőnek sem valószínű
Lehet hő hatására kikelne
-
mghltm
addikt
válasz
FiachraBán #30 üzenetére
de ketto meg tuti nem volt tesztelve:
- s3m3n
- sh1t -
banhammer
veterán
Hmm...
Lehet lassan újra kéne pasztáztatnom a Freezer 7 PRO hűtőmet?
Lassan 3 éve fenn van a CPUn.
A másik meg 6 éve.
Akkor még ráérek. -
frostitualt
tag
cc 8 éve nivea krémet rakok a procira. jó ha évente újra kell kenni...
-
mghltm
addikt
-
Solad
addikt
Ki az aki a processzor alá keni a pasztát?
-
nemlehet
őstag
Egy jobb pasztával kb 45 fok körül van az FX 8150 (nekem is ilyen van). Szóval azt nem nyomja le a nutella, de mindenképpen szép eredmény
-
seniman
veterán
Egy ilyen nagy tesztet a németek ellőttek már régen.Fogkrém lekvár mustár,meg ki tudja mi nem volt a procin.Viszont ők referenciaként berakták az MX-2-őt is.A Heinz ketchup pár fokkal még meg is verte
-
Supra
tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy 1-2 év használat után lejön-e még a borda vésővel, vagy már légkalapács kell majd hozzá? :-)
-
darkarthur
senior tag
Maradok az ezüstnél.
-
-
Mokó
aktív tag
Olcsó fogkrém forever,lekvár,nivea krém
Nálam a fogkrém nyert a P III-asok idején
@Bacsis;várható volt hogy lenyúlják a szellemi tulajdonod
-
gyulank
addikt
Gondolom a folyadék jobb hővezető, ezért jó a lekvár is, meg ez is, de míg a paszta hővezetése nagyjából olyan is marad, addig a mogyorókrém, és lekvár kiszárad, vagy kifolyik, és kiszárad, miután feltételezem sokkal jobb hőszigetelő lesz.
Az olaj meg a víz kiszárad, mindkettőben csak a cukor, és a cellulóz marad, esetleg közte légbuborékok. -
bacsis
Közösségépítő
Itt volt a nutella is tesztelve
francba.. le kellett volna védetnem -
dobobazsy
őstag
bacsis, te vagy az?
-
djculture
félisten
Már csak a guánó maradt ki azt kenegetni se kell belemarja magát
-
nubreed
veterán
Majd bolond lennék akár csak fél grammot is pocsékolni a finom és nem éppen olcsó nutellából erre.
nyami
-
mghltm
addikt
helyesen vitte fel a nutellat, kozepre rakott belole, ellenben a hutot rosszul helyezte fel, 90 fokkal el kell forgatni ha rogziteni szeretne ( a teszt alatt mar jol van felrakva )
youtube hozzaszolok bovitenek a tesztet: Will it Thermal Paste!?
- try ketchup or mustard next time
- s3m3n
- sh1t
- Toothpaste -
.mf
veterán
Nocsak, Bacsis átigazolt a CM-hez?
-
Nutella sem olcsó...
-
eventus
veterán
Modern kutyuk vilagaban lehetne a pasztat kivalto pad is. Utalatos kenegetni, pucolni. E-pénisz nővelők helyett, igazi megoldásokat kellene fejleszteni.
-
schwartz
addikt
Nutella? Bacsis mar 2008-ban lekvarral kinalta a procit...
-
djculture
félisten
Sokat olvasták bacsis bejegyzéseit ugylátom...
-
banhammer
veterán
Egy a baj a Nuttelával, hogy hő hatására nagyon folyékony lesz és összemaszatolja az egész alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Cooler Master szerint ideiglenesen legalábbis megteszi.
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest