- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #98 üzenetére
Tévedtem, tud sorozatkepet lőni, ilyenkor nem is lassul be. De a sok expót nem szereti.
-
Deadwing04
csendes tag
Az UK-ban szolgáltatónál vettem, elég jó ajánlatuk volt. Még csak 3 napja van meg, de eddig minden szuper.
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #96 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #94 üzenetére
Vegre egy tulaj. Gratulalok a telohoz, hasznald orommel
Reszletesebb beszamolo + fotok is johetnek majd kesobb.
Honnan vetted? -
firemanus82
senior tag
Megjött a készülék és az óra is. Néhány alkalmazás értesítését kezeli csak az óra, de pl a Messenger-ét nem. Remélem ebben fejlődnek,ha már így egyben értékesítették.
A telefonnal eddig elégedett vagyok, melegedést sem érzem veszesnek, a fotós képességek is jók, de gyenge fényviszonyok mellett a videózás közben hajlamos a fókuszt elvéteni. -
firemanus82
senior tag
Tegnap indult a forgalmazás. Valakinek megvan már?
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #89 üzenetére
Remelem szolgaltatoi kinalatban is lesz sokaig ...
-
Jónak jó? lenne, de a képstabilizátort kihagyni a főkamerából mikor már a Oneplus Nordba és a Realme készülékbe is van, nagy hiba. De azért kipróbálnám de nem ennyiért. Jó lenne ha az Ultimate is jönne hozzánk, elvileg most az a csúcs a kamerába.
-
-
Alfred88
tag
válasz
Felesbandi #79 üzenetére
Kezdeti hypot sosem fogjuk megérteni :D
-
kchris78
veterán
válasz
firemanus82 #81 üzenetére
hmm melyik szolgáltató? itt valami más is lehet pl. VoLTE? Folyamatos elérhetetlenségnek nem szabadna kialakulnia. De volt már példa az S21U topicban hogy bevitte gariba a kolléga és alaplapcserés volt ilyen hiba miatt. Azóta vígan működik. Egy próbát megérne, nem biztos hogy a típus rossz lehet csak a példány.
-
firemanus82
senior tag
Én nem tudtam a Samut megszokni, de a nejemnek S21 ultraja van. Folyamatosan küzd a tererovel, ott ahol a P40 Pro-m vígan elmegy. Sőt, bizonyos idő után elérhetetlenné válik és csak sms-t kap a sikertelen hivasokrol, mindaddig amíg ő nem kezdeményez hívást. Ugyanannál a szolgáltatónal vagyunk. Nekem 0-24-ben elérhetőnek kell lennem, így a Samu ezért sem lehet opció.
-
kchris78
veterán
válasz
Felesbandi #79 üzenetére
pontosítom a gond fogalmát:
sokan írták hogy nem jó az Exynos térereje. Nekem S21Ultrám van ami szintén ebbe a körbe tartozik.. Az én tapasztalatom az volt Olaszorszgában Toszkánában a dombok között ahol működnek a telefonok, de nincs minden dombon azért bázisállomás hogy full legyen a térerő. Ott a kőházban ahol a szállás volt a párom saomiján már bőven nem ment a telefon és ki kellett mennie, az S21U még mocorgott lehetett beszélni is meg netezni is ha nem is tökéletesen. Magyarországon soha semmilyen gond nem volt. Szóval ha a Snapi Samu jobb akkor gratulálok, nekem eddig az S21U megfelel. Ez egy hasonló dolog lehet ami az IPhone-nál volt amikor bevezették az Intel chipjét a broadcom helyett, vagy érzékel valaki vagy igazából észre sem veszi mert működik használja és kész. (intellel sem volt gondom anno, de elhiszem ha valakinek az a plusz pár dBm hiányzott a boldogsághoz) -
Felesbandi
senior tag
Szemely szerint en 350-ert nem nezem tul jo szemmel egy telonal ha tererovel vannak gondok, de kit mi zavar.
Alfred88:
Tudom, hogy hasznalt arakrol volt szo, de fentebb irtak, hogy az uj keszulekek ara is szepen megcsappant, gyanitom a hasznalt arak se veletlen estek nagyot ennyi ido alatt. Igy normal esetben en nem azt neznem problemanak, hogy 3 honap mulva mennyiert tudnam eladni, mert tobb evre vennem ugyis a keszuleket, hanem azt, hogy par honapot varva mennyivel olcsobban juthattam volna hozza.Oszinten nem ertem, hogy aki tajekozott a temaban (pl. aktiv ezen a forumon es jol tudhatja, hogy kb mennyire esik majd be a keszulek ara), hogy kepes megvenni pl. egy S22 Ultrat megjeleneskor. Ertem en, hogy hype, de szerintem a legtobb aktiv tag mar sejtheti, hogy az elso par (bugosabb) honap alatt egy szazast esik ezeknek a mobiloknak az ara. Biztos van olyan gazdag forumozo, aki azt a 100-ast meg se erzi, igy nem erdekli ot, de ketlem, hogy akik kamatmentes reszletre hozzak ki a boltbol ezeket a telokat megjeleneskor csak ugy megengedhetik, hogy 100+ ezret bealdozzanak a kezdeti hype miatt. Legalabbis a sajat fejemmel gondolkodva, ha ugy allnek anyagilag, hogy 100k nem szamitana annyit, hogy inkabb varjak 3-6 honapot, akkor mar reszletfizuval se szorakoznek. Persze mind masok vagyunk es nyilvanvalo, hogy masok nem igy latjak ezt.
-
Alfred88
tag
válasz
Felesbandi #73 üzenetére
Félre érted , használt árakra gondoltam :) nyilván ha van lehetőségem én is várok ,csak ahogy te is írtad inkább ki csengett 200kval többet csak hogy neki legyen először
én a ps5el vagyok így , fene sem ad ki érte 250-300at ,inkább megvártam amíg van az alzán raktáron és 154k ért holnap mehetek is érte -
kchris78
veterán
válasz
Felesbandi #73 üzenetére
de maradjunk a telónál... kis kuponozgatással (de elég most csak az alap 15% is.. meg a ratyi készülékbeszámitás) elég jól le lehet dolgozni az S22U vételárát is. 350ezer körüli összegért szerintem elviseli az ember a hibáit
.
-
Felesbandi
senior tag
En inkabb azon remegnek, hogy mi a feneert nem voltam kepes par honapot varni, hogy 100-150 ezerrel lejjebb menjen az ara. Azert nagyon nem mindegy, hogy 500-ert veszed-e meg, vagy 400-ert. Legalabbis a legtobb vasarlo gyanitom nem annyire penzes, hogy 100k kulonbseg ne szamitson neki. Neha megeri varni.
Kicsit sarkitott, de hasonlo a szitu ezzel, mint karacsony elott a konzolokkal. Aki decemberben rendelt XSX-et, es azt akartra, hogy karacsonyra megerkezzen, annak kb. 270-et kellett fizetnie erte. En akkor megvettem 185-ert ugy, hogy februarra igertek a szallitasat. Inkabb varok, mint hogy 90k-val tobbet fizessek. Vegul aztan csak megerkezett december 28-an, szoval az alternativ opcioval 4 napert fizettem volna +90-et.
-
Alfred88
tag
válasz
kakuk.tamas #71 üzenetére
Nem mindenki remeg azon hogy mennyi lesz a telefonja 3 hónap múlva , a 2 éves poco f2 promat én sem nagyon tudom mire cseréljem , de egyenlőre még nem lassul amire kell arra tökéletes aksi is 96% szóval egy darabig még biztos velem marad
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Zsoleszhun #15 üzenetére
Azért mekkora cumi, hogy egy 3 hónapos telót, amit 500ért vettél nem tudod eladni csak (majdnem) feléért. 3 hónaposan.
-
moma
őstag
Furcsa, hogy emberek akikhez ennyi pénz odakerül, ilyen döntéseket tudnak róla, hogy mi legyen vele.
-
rdt89
addikt
Az Ultimate ha valaha debütál mennyin fog nyitni itthon, 600ezer? Félelmetes, mint az, hogy a Honor Magic 4 Pro lehetett volna jobb is, de a Ultimate miatt vissza kellett fogni, így viszont ez ennyiért kevés.
-
firemanus82
senior tag
válasz
janeszgol #66 üzenetére
Igen, nem biztos, hogy mindig a trendi telefonokat választom. A P30 pro a mai napig meg van, a P20 pro-t nagyon imádtam. A G2 szerintem, akkoriban kenterbe verte a mezőnyt, a G5 szerethető volt a maga nyugjei ellenére is. S8 mai napig meg van, (a jack csati miatt, zenegep lett szegény), de sosem jött be nekem a Samsung "eleterzes". Tesztnek ne nevezzük, maximum a használat tapasztalatainak egy laikus embertől. De igyekszem majd hasznos infokkal szolgálni.
-
janeszgol
félisten
válasz
firemanus82 #59 üzenetére
Tökös ember vagy. Már a P40 Pro vásárlásod miatt is (de látom volt P30 Pro, amit a mai napig nem lehet érdemben lecserélni, mivel nem jöttek olyan telefonok, amire érdemes). P20 Pro/S8 is jó telefonok voltak (bár a mai napig szívesen használom bármelyiket). A G2, a 4X és a P970 pedig anno népszerű készülékek voltak. Érdekes sorozat.
A G5 pedig olyan választás, mint a P40 Pro-d: ritka, kevesen vállalják be. (Mindig csak G4 és G6, nekem is ez a kettő van, meg G8 is van, G5-öm sosem volt.) Bocs az elemzését.Kíváncsian várom majd a "teszted".
-
firemanus82
senior tag
Aryon82, Elit3Zotya: Természetesen ha megerkezik (június 6utan indul a forgalmazás) , igyekszek tapasztalatokat megosztani veletek (főleg a P30 pro és P40 pro kapcsán). Remélem lesz idén már lehetőségem kicsit fotózni, így az összehasonlítás nem csak az udvarról és a kertrol fog szólni.
Hunhool1979: előrendelésre eddig a mediamarkt és az Emag oldalán lattam lehetőséget, én utóbbiról rendeltem.
-
hunhool1979
tag
válasz
Megkérdezhetem, hogy mely' weboldalról rendelted?
-
DDA40X
aktív tag
Jaj ne már hogy ez is hajlított kijelzős....
De rohadt unalmas már...
-
válasz
Ha még meglesz a p40 pro közben, egy fotó összehasonlítást szívesen vennék..
-
Aryon87
félisten
válasz
Kivancsian varom a velemenyed.
+ Fotokat hozz kerlek -
pontyos
senior tag
válasz
Várjuk az esetleges infókat!!! Kíváncsi vagyok milyen kézben, fotó képesség, stb. Remélem megosztod velünk, köszi előre
remélem van olyan jó mint P30Pro, 2 éve várom az utódot -
firemanus82
senior tag
Hát bizony én már előrendeltem a héten, fogcsikorgatva (amúgy is rám fér egy kis koplalás). P40 pro utána egy ismerős fog visszakoszonni viszont Google támogatással. Bízok benne nem fogok csalódni.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #55 üzenetére
high five
dslr (és mft) a szekrényben, redmi4X a zsebemben (2017-ből.. pff)
De.. egy látható összeget szivesen kifizetnék egy olyan telefonért, amiben kapok egy (azaz EGY!) tűrhető méretű, tűrhető zajszintű szenzorral rendelkező, 110-120fok körüli natív látószögű kamerát. Az sem zavarna, ha az optika egy centire kilóg a hátlapból.Ehhez képest lehet válogatni a többszázezres (lassan félmilliós) péklapátok között, amiben vagy tízcentes vagy tizenöt centes kategóriát képvisel a fotós szekció, dinamikában, zajszintben.
-
kchris78
veterán
válasz
Zsoleszhun #21 üzenetére
na igen, az s21Uhoz képest nem jelent nagy előrelépést, sőt (pl RAM) így szerintem sokan még mindig az s21Ut veszik.. nekem is az van..
-
arnyekxxx
veterán
ettől még az 50es is bőven tudja azt amire ezerből 999 ember használja a telefonját akár 50 akár 500e-ért vette. Esküvőt meg kevesen kezdenek el telefonnal végigfotózni.
Nálam van pár dslr a szekrényben, de nem igazán érzem még az 5éves redmi4X-nél sem, hogy a mindennapi kattogtatásra ne lenne elég amit tud. -
paperboy
senior tag
Én pl egész jól elvagyok minden tekintetben egy RedminNote 11-gyel, igaz az picit több mint 50, de nem sokkal, és szép a kijelzője, jó akku ideje van, aránylag jó képeket lő, amikkel néha-néha játszok játékok, azokat szépen viszi, nekem pl ennél több nem kell. Eszembe nem jutna kiadni egy telefonért fél millió forintot, de még 150-200e forintot se... Persze ha valakinek kell állandóan a legújabb, meg teljesen ki is használja (amit kétlek), akkor megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcskategóriában a Honor végre leteszi a névjegyét, de biztos, hogy teljesen független?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- PayPal
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest