Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee04
tag
Nem rossz telefon ez egyébként. Nekem P30 Pro-m van és vártam a Honort hogy előjöjjön az 50es szériával. Van amiben jobb mint a P30 Pro ( 120 Hz, 5G, kicsivel nagyobb kijelző) de összességében nem éri meg cserélni rá. Esetleg ha kihoznák a Pro vagy Pro+ változatot is európában. P30 Pro tulajként nincs igazán mire cserélni, egyrészt nem éri meg mert még mindig tökéletes a telefon minden szempontból (és ez sokat elmond a telefon nagyszerűségéről) , másrészt meg nincs igazán mire, Samsungot nem veszek az UI miatt, Xiaomi szintén nem bejövös, iPhone lehetne de nem annyira csípem az iOS-t. Huawei/Honor-nak ez az EMUI kezelőfelülete viszont nagyon tetszik, ezért talán jövőre egy Honor 60. ( Google kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest