Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Csocsesz75 #81 üzenetére
Köszönöm, időközben én is rátaláltam ugyanerre az egyszem videóra. Az biztos, hogy azt ellehet mondani a videós képességéről, hogy a gyors mozgást egyáltalán nem tolerálja, mert torzítja a képet. A hangot pedig elég halkan veszi fel hozzá.
Kár, hogy összehasonlító videó nincs róla más készülékkel.
Nekem az Xperia S videós és fotós képességei tetszettek nagyon, bár az állandó fókuszálása bődületesen lassú videófelvétel alatt, ami eléggé lerontja az összhatást. -
madrac
senior tag
Megkaptad a készüléket végülis?
Eléggé elvannak tűnve a készülék tulajok, pedig mindenki örülne plusz tapasztalatoknak, élményeknek, beszámolóknak. Kijelző, fényereje, GPS milyen, hogy teljesít pl.
Egyébként pont az általad linkelt videóban is írják kommentbe, hogy azt dumálja az ember a videóban, hogy a XiaoMi Mi 2-vel összehasonlítva kevesebb fps-t hoz és jobban lagzik, de szebb a képe (igaz árban is van különbség):
"he's saying tht the xiaomi mi2 has better frame rate while honor 2 has lower frame rate n more laggy in gaming but produce better picture quality compare to Mi2." -
madrac
senior tag
Néztem 4x képeket is a tesztjében, de én hasonló minőségűnek láttam zaj és részletesség tekintetében az oda felrakott vele készített fotókat. Esetleg a 4x-es képek sokkal hajlamosabbak a beégésre mondjuk felhős időben?
Kösz az infót, megtaláltam a hirdetést, bár nem tudom mennyire megbízható a hirdető, és ár sincs feltüntetve. Meg ahogy nézem már többen jelentkeztek mint amennyi érkezik jelenleg belőle.
-
madrac
senior tag
Köszönöm!
Akkor ez nem a telefon hibája.
A kamerától tényleg nem ájultam el, de ez talán még belefér. Nem élesek, részletgazdagok a képek, és van ahol homályos is, de legalább nem olyan zajos. Lehet hogy a valóságban a 8MP csak trükközve van meg.
ROM-ok tekintetében azért lehet próbálgatni az alap ICS-t, JB-t, és MIUI-t, csak az utóbbi azt hiszem jobban eszi az aksit. -
madrac
senior tag
Igen, panaszkodtak rá: [link]
Valamelyik Youtube videónál is ezt kommentelték, és valóban lehet látni, hogy időnként megakad 1 pillanatra, de ez lehet hogy csak a videón látszik így, illetve nem mindegy mnilyen rom van fent vagy power profil?
Mindenesetre xda-n már volt aki kamera problémáról is beszámolt, úgyhogy teszteljétek le jól a gépeket. Én azóta se találtam egy szál képet se amit vele készítettek, gondolom a kamera lesz az egyik gyenge pontja. -
madrac
senior tag
Nagyon pörög a téma!
Kamera fotókat még mindig nem találtam, és azt olvastam a játékok akadnak rajta. 1080p-s videó meg lehet azért nincs, mert azt is akadozva vesz fel, ezért használják a 720p-s sokkal kisebb felbontást hozzá. -
madrac
senior tag
köszi, megnéztem!
még mindig nem tudtam megbizonyosodni arról, hogy valóban tudja-e az 1080p felbontású videót a készülék, az általad feltöltött is csak 720p. a különböző specifikációkban hol 720p-t írnak, hol 1080-at.
mindenesetre a fókusz elég lassúnak tűnik.
kutakodtam általa készített fotók után is, de nem találtam egyet se még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray, 12 GB RAM / 512 GB
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest