Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Muki94

aktív tag

válasz madrac #64 üzenetére

A naplementés képeken meglepődtem, egészen jól megbírkózik a kiegyenlítetlen fényviszonyokkal.
    Az biztos, hogy az LG 4X-nél jobb képeket csinál. Az ilye csillió megapixeles készülékeknél azt csinálom, hogy leveszem 5Mpixre, úgy sem kell több. Tapasztalataim alapján kevésbé zajosak a képek, és nem utolsó sorban kevesebb helyet foglal, picit gyorsabban menti el, mivel nem kell annyit tömöríteni...
    Romokkal várjunk a végleges JB-ig, abból a fejlesztők már lehet, hogy fognak főzött romokat barkácsolni.
    Hülye dolog, de én nem preferálom a JB-t, mivel nincsen benne flash támogatás, fel sem lehet rá telepíteni.

Ha jól látom, már több embernek is van ilyen készüléke, és a közeljövőben még többen hozzájutnak, mivel Hardveraprón egy tag árulja őket, nagyon durván jó áron, garanciával, számlával. (Nekem is onnan lesz)
    Össze fogom írni a fontosabb adatokat, készítek egy magyar nyelvű leírást a rootolásról, Play telepítésről, és nyitok neki egy topicot itt a fórumon. Persze, ha ezt nem teszik meg előttem.

Toninho13:
    Driverek fel vannak telepítve? ADB fennvan a gépen? Debug mód be van kapcsolva?

Új hozzászólás Aktív témák