Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hodor_
tag
Üdv, rég jártam erre, csak barátnőm panaszkodik h a két éves redmi 1s kezd betegeskedni. Gondoltam felteszek egy új romot, (43-as gyári van fenn).
A fentebb említett aosp-t nyomnám fel.
Kérdés: telepítés menete ha jól nézem nem lehet ugy h felmásolom>MI recoveryből install form update.zip?
Fel kell tennem ugye a twrp-t előbb aztán mehet a recoveryből?
Visszaolvastam a fórumban de ez nem volt világos h a sima 4.4es 43 as -ról ez a 6.0 ás aosp-ot nyugodtan feltehetem-e.Köszi előre is a segítséget!
UI: ugye ez a gapps nem fontos laikusnak (hölgynek) akinek elég ha megy a messneger/wiber stb? Ugye az csak ilyen telót testreszabós telefonlelkébe nyúlós nyalánkság?
-
_Hodor_
tag
Vicces hogy megejelentek itt a külföldi Balika rajongók
btw Hajrá, és ki tudja egyszer még a Xiaomi is eljön érted, hogy elvigyen a messzi Kinába! -
_Hodor_
tag
Áll a bál Indiában a Xiaomi körül, az MI fészoldalán lettem figyelmes a sok aggódó indiaira.
http://timesofindia.indiatimes.com/tech/tech-news/Xiaomi-banned-from-selling-importing-phones-in-India-Report/articleshow/45457541.cms -
_Hodor_
tag
Sziasztok, a fórumot böngészve látom hogy másoknak is rosszalkodik az akksi néha. Most barátnőm arra panaszkodott, hogy hiába tettefel töltőre a telefont (4% onvolt), nem töltődött csak jobban merült 2%-ra. Kivetettem majd vissza az akksit, akkkor már töltődött. Sejtitek h ennek mi lehet az oka? Akksi nem púpos, 43 as rom van fenn. (anno 24es nem csinált ilyet)
-
_Hodor_
tag
Üdv, "camera failed to inizialize" felirattal találkoztatok? Tudjátok h mit kéne állítgatni hogy ne jöjjön elő? Amúgy működik a kameraegyből a felirat felvillanása után fotóztam. A tulajdonosának nem rémlik h a 24es romnál lett vna ez, csak most a 43-ason.
-
_Hodor_
tag
Üdv újkérdéssel jöttem eme csodállatos vasárnap, íme: frissítés elött ajánlotta a mentést, mondom nosza toljuk, erre viszont megtelt a memória, a frissítés nem jön le, a telo nem az enyém, így nem törölném le az x gigányi képet, zenét, csak a mentést. Ezt a mentést melyik mappába találom?
-
_Hodor_
tag
válasz
Biggeszkij #4675 üzenetére
Igen énis hiányolom, teljesen laikusként a fórum segítségével "mókolom" a telóimat (samsung galaxy ace-de retekvolt, jiayu 4gs, dooge valencia), az összefoglaló meg mindig nagy segítség volt.
-
_Hodor_
tag
válasz
bagkri01 #4668 üzenetére
Á köszi, nagyon jó,
akkor engednifogja hogy frissítsem.Csak mert még anno a 24est én tettem fel, és azután leradíroztam az összes adatot.
+1 kérdés amit otán felkínál az a multilang verzió? /nemfogom látnia telót aza baj, csak tolmácsolom az okosságot tovább,ezért nem is látom majd mit ír ki hogy melyik43as az -
_Hodor_
tag
Üdv, lehet ostoba kérdés,ez esetben bocsi előre is.Szóval ha a teló felajánlja a 43 as frissítést és úgyszedem le, nem manuálisan teszem fel, azután is kella full wipe törlés? /vagy miaszösz/ Tehát minden elveszik a telón? (Asszonypajtás félti a highscorejait
)
-
_Hodor_
tag
Üdv, a 43 as frissítést mikor kínálja fel a telo? Mert ma barátnőmnek a 37eset ajánlgattta. Neki még a 24es van fenn, mert eddig azt ajánlottam neki tartsa azt meg. (vagy gyorsabb ha majd manuálisan teszemfel neki az itteni linken elérhetőt?)
Továbbá már kérdezték de még nem jött rá megerősítő válasz, hogy a "gépelés közben kilépés" meglett javítva a 43 asban? Mert attól már a falat kaparja. -
_Hodor_
tag
félreérthető picit azt hogy írjátok, hogy nevezze át update.zipre, mert én is ezt csináltam, ezt a nevet adtam neki és így persze nem ment, aztán kapcsoltam hogy a zip ne legyen a névben, mert a kiterjesztése az, helyesen így szólna: nevezd át update-re, és akkor lesz a fájl update.zip Kötözködésnek tűnik, de én bamba módon tényleg csak utólag jöttem rá hogy ez a baj.
-
_Hodor_
tag
Üdv Urak!
Lenne pár noob kérdésem:
1: Ha a pár napja linkelt 24 es romot töltöm, akkor az már az új stabil rom(tehát azt javították), vagy ahoz külön kell keresni linket?
2: "Ezután kell egy full wipe-ot is csinálni" by Laza ezt egy picit kitudjátok fejteni h micsoda? vagy ha a hangerő fel-le gombbal lépdelek látok olyat hogy full wipe aztán csak nosza kattintok?
3: Melyik launcereket ajánljátok az alap "ram zabáló" helyett, és egy ilyen jószágot hogyan teszek fel?
Vszínű ennyi alap kérdésre az lenne az első válaszotok hogy inkább bele se kezdj, de mivel muszáj lesz ezért várom a válaszaitokat amit előre is köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest