Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1377 üzenetére
Nekem is gyanús ez az MTK6582.
-
kano
nagyúr
Simán felmegy és nincs semmi gondom vele eddig.
Viszont az 1.6.2 MiKey app zabálja az akkut rendesen (aki ilyet használ). -
kano
nagyúr
Nem azért, de most sincs Redmi 1S topic a magyar oldalon.
-
kano
nagyúr
Nekem a 2. slotban továbbra sem megy a Telenor kártya.
-
kano
nagyúr
Van 28 és 29-es rom (persze még nem hivatalos). Nem tudom mi változott, teszt később.
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy van már tökéletesen működő TWRP a telóra?
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1150 üzenetére
Én kérek elnézést...
(#1151) vviktorr16
Igen, ha régi a sim kártyád csinálhat ilyet. Próbáld meg másikkal is. -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1147 üzenetére
Keres rá vagy itt vagy a sima Hongmi topicba tettem be a képeket.
-
kano
nagyúr
válasz
Laza... #1146 üzenetére
Amikor megvettem az 1s-t tettem fel képeket a Hongmi topicba és senki nem tudta megmondani,hogy melyik a sima Hongmi és melyik az 1s képe. De kíváncsian várom a képeket. Nem vagyok elfogult mert nem is igazán kedvelem a Hongmit (sem az 1s-t). Pont lesz@rom, hogy milyenek a képei, de nem jobb a sima Hongmié sem. Ugyan olyan fényviszonyok mellett ugyan olyan képeket készít. Ugyan az a modul lehet bennük.
-
-
kano
nagyúr
Amikor nem akar megjelenni a billentyűzet, nézd meg a memória használatot. Érdekes dolgot fogsz látni...
Nincs semmi baja a jelenlegi billentyűzetednek. Nekem csinálja SWIFT keyboarddal, Sony keyboarddal és Touchpal keyboarddal. A drága MIUI felzabálja szinte a teljes 1GB ramot és éppen nem hajlandó kilőni egy futó taskot sem (vagy nem tudja), így a billentyűzet betöltésére nem marad elég szabad ramja.Ha ilyenkor kilősz manuálisan több prg-t akkor betöltődik.
-
kano
nagyúr
válasz
solarix45 #808 üzenetére
A microSIM az egy sim kártya formátum, az Usim pedig egy sim kártya típus (messzemenően nem értek hozzá). Lehet, hogy nem magával a simmel van problémája a telónak csak mondjuk azzal a kódolási eljárással amit a Telenor használ... De ez csak messzemenően egy tipp...
Az a baj, hogy nekem a simkártyám vadi új.... -
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #574 üzenetére
Igen, én is így oldottam meg.
-
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #571 üzenetére
Hát nem nagyon... A framework-öt kellene visszaállítani az eredetire, ha volt mentésed róla akkor vissza tudod állítani. De ha nem volt akkor csak új rom...
Meg tudod oldani? Ha nem, írj -
kano
nagyúr
Az a helyzet, hogy kamuznak. Nem került még a DHL-hez Hong Kongba csak a tracking van lefoglalva. Ezek a webshopok általában futárral küldik a DHL-hez és vagy a futárnál lehet a csomagod vagy most szerzik be a telót.
(#550) Laza...
"Utána a szállítás már tényleg gyors..." - Jah, mert onnantól semmi köze hozzá a Minideal-nek. -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #529 üzenetére
WSM Tools felinstallál, azon belül MiTools és ott be tudod állítani, hogy Unicode karakterekkel mit csináljon. De a legegyszerűbb, hogy nem használj ékezetes karaktert.
-
kano
nagyúr
Nem látsz semmit vagy csak annyit, hogy "Küldemény információ megérkezett"?
Nem jelent semmit. Nekem éppen az elmúlt rendelésem olyan volt, hogy csütörtök hajnali 4:xx-kor vették fel Hong Kongban és péntek reggel 9:xx-kor már a kezemben volt. De ez mondjuk extrém kivétel.
Simán megérkezhet... -
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #481 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem elég, de azért van olyan, hogy túlcsordul... és ki kell lőnie 1-2 appot a memóból a rendszernek. Szeretem, ha nem 60MB a szabad memó.
-
kano
nagyúr
A Hongmi után a Huawei Honor 3C nem volt nagy méretre (mert kb. ugyan akkora, csak a kijelzője 5"). Viszont fogdostam egy Lenovo K910-et, na azt nem tudnám megszokni. De nem is a megszokás ott a gond, hanem a zsebben való tartás...
A 720p felbontás bőven elég.Úgy vagyok vele, hogy max 5". Így nagyon gondolkodom egy Coolpad F1-en vagy egy Mi3-on.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #422 üzenetére
Egy kínai CPU-s, 2500-as akksis telóhoz képest kicsi az üzemidő.
Az mindenki előtt köztudott, hogy a snapi többet eszik és jobban melegszik, viszont gyorsabb is mint az MTK. Valamit valamiért...
Inkább az a gond, hogy nincs hozzá nagyobb kapacitású akksi. -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #355 üzenetére
[link]
Működik 24-el is. -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #351 üzenetére
Ne ugye.
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #340 üzenetére
Király. Sejtettem, hogy valami feature lesz.
Nem mint, ha eddig nagyon zavart volna...
(#339) Zolar
Nem hiszem, hogy azok lennénk. Nekem semmi gondom nem volt a telóval (leszámítva a memória zabálást). -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #324 üzenetére
Megérkezett? Na végre!
-
kano
nagyúr
Eladtam az enyémet.
De érkezik az új.Jövő hét vége felé ismét csatlakozom hozzátok.
-
kano
nagyúr
Na akkor elmesélek valamit.
Gondoltam, hogy feldobom a WSMTools-t a telóra. Fel is ment, és az Xposed is.
Reboot után már csak a Mi logo volt. Na mondom nem gáz, csinálok egy full wipe-ot (a MiRecoveryben, mert ugye más még nincs rá), lement. De még mindig semmi.
Volna valakinek ötlete, hogy hogyan tudnék rányomni egy működő romot? Ugye a MiRecovery nem látja az SD kártyát, a belső kártyát meg én nem látom.
Így patthelyzet van. A MiFlash Tools-sal már hoztam vissza ennél rosszabb helyzetből Hongmit csak az 1S-t nem tudom, hogy ismeri-e. Ráadásul holnap megvennék a telót.
Köszönöm! -
kano
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest