Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
andras888 #7290 üzenetére
A techerrara-s linket próbáld, és már kijött a 2.8.4.0, azt az imaget letöltöd. Gugliban rákeresel a minimal adb and fastboot-ra, dob egy xda linket, felrakod, a letöltött recovery image-t a minimal adb and fastboot könyvtárába bemásolod a program files alatt, majd a parancsikonjával elindítod, teló kikapcs, majd hangerő le és bekapcs egyszerre, kiírja h fastboot csatlakoztatod a gépre majd beírod a fastboot parancssor ablakába: fastboot flash recovery openrecovery*
A csillag jokerkarakter hogy ne kelljen teljes filenevet beírni. Majd ha végzett beírod: fastboot reboot, és ezzel készen is vagy. -
Sir Riccio
addikt
-
attilav2
őstag
Mostmeg eltűnt az akkuhasználat alól a sensors.qcom, ki érti ezt. Remélem a későbbiekben nem fog miatta csutkára merülni a telefon, mert ha igen akkor megint megpróbálom a fastboot romot a miflashhel csak előtte wipeolok is. Lehet hogy a L730 jobb választás lett volna, dehát arra meg hivatalos youtube alkalmazás sincs.
-
andras888
aktív tag
Valaki betud linkelni egy twrp 2.8.3.0-át, már kerestem a fórumon is meg a google-be is, xda-n egy hülye oldalra visz ami mindenféle downloadert, meg más vírusokat szedne csak le
-
attilav2
őstag
Na megint megjelent a sensors.qcom az akku alatt, de most csak 1% al és egyelőre nem melegszik, agyamra megy ez a teló.
-
Atisla
újonc
válasz
Aethelstone #7284 üzenetére
Hogy sikerült feltenni a Google appot? valami linket nem tudnál hozzá adni, mert eddig azért nem használtam a Miui 6-ot, mert nem sikerült hozzá tennem a google store-t. Köszönöm!
-
Aethelstone
addikt
Nos, nekifutottam még egyszer az RC1.2-es MIUI6-nak. Másodszorra sokkal barátibb, mint elsőre. A Google cuccok mondjuk nehezen mentek fel, kétszer is neki kellett futnom, mire sikerült. Működik minden, ami nekem kell. Szóval, pár napig használom, aztán meglátjuk
-
dhrtlockero9
csendes tag
[Android 4.4] red rice 1S Telecom / Unicom version of CM11 4.4 new kernel version 20150113
tenfar (R guru), zhaochengw (z large), xuefy (Big Star), suky, ivan19871002 (autumn wind), cofface, lwanggg (wood male), dianlujitao, oubeichen
Thank Reference Code:
Cyanogenmod, martincz (mokee boss @ Mading Long Pig )Special Note:
1, the handling of the ROM or access to any resource, please attach a list and website thanks Source:
http://blog.csdn.net/syhost/article/details/426788612, the ROM without any promotion software, is prohibited optimization and re-released after the so-called modified meaningless nonsense! ! !
3, this ROM is prohibited Brush Brush elf house master ROM ROM ROM market base collection or after the second pack included! !
This ROM Description:
1, the kernel source upgrade to Android4.4.4, corresponding Qualcomm kernel branch for AU_LINUX_ANDROID_LNX.LA.3.5.2.2.2_RB1.04.04.04.154.004
2. Compile the new device and vendor consolidation, before non-core version 4.3
3, this ROM is red rice 1s miui6 affiliate products, do not add too versatile, follow updates on Mokee4.4.4
ROM Screenshot:
ROM has been tested:
1, wifi: ok (MAC address is fixed and the same with the official)
2. Bluetooth: ok (tested Bluetooth headset, transfer files, Bluetooth sharing networks, etc.)
3, the signal / 3G: ok
4, off charge: ok
5, GPS: ok
6. Camera: ok
7, the display driver (gpu etc.): ok (Android4.4.4 has been upgraded to version)
8, selinux: ok
9, sound driver (mic and speak, etc.): ok
10, a distance sensor: ok
11, the light sensor: ok
12, the direction (triaxial) Sensor: ok
13, the video playback: ok
14. Touch driver: ok
15, OTG: ok
16, WFD (Wireless Display): Unknown (to be tested wfd TV function)
17, mtp usb drives, etc: ok
18,3G Data Sharing: ok (tested usb, wifi, Bluetooth and other shared are ok)
19, shock: ok20, breathing light: ok (you can set the color and length of breathing, support calls flash)
21, FM radio: ok
2015.1.13 Update:
1. Add a status bar icon headphones, and can automatically identify two headset with or without the MIC
2, open test call putting normal, and some people do not have a silent phenomenon feedback
3, the test does not support the shutdown alarm clock (kernel reason), so the removal of this feature
ROM brush into the method:
1, the use of third-party Recovery brush into my hair TWRP2.8.1.1 recommended: h ttp: //blog.csdn.net/syhost/article/details/39340477
2. If you have not brushed CM11, before the brush needs Shuangqing + formatted system partition (in TWRP in the corresponding action is in the advanced options to clear the data before the election, three ...)
3. If you have brushed CM11, you do not need double clear, direct brush into the boot. . .ROM Download (2015.1.13 update):
http://pan.baidu.com/share/init?shareid=1997445048&uk=1194638710Password: c2ym
Google supporting framework to Mokee official download Lite (16M size):http://g.rom.mk/
You can also go to xda download the full version:
Originally posted xda address (you can download the latest version of its own):
1, PA version:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 -
attilav2
őstag
Na akkor következik egy kis "élmény"beszámoló:
V47-et használok és megjelent a folyamatok között az akku kijelzésnél sensors.qcom, melegedett is rendesen a készülék meg merült. Sokak tanácsára, mivel reboot után sem akart elmúlni, MiFlashhel felraktam a 45-ös fastboot rom-ot, sikeres volt a művelet és bejött az angol kínai rom, de a launcher folyton újraindult és fagyott egy wipeolással ez megoldódott. Felraktam a MiMarketből a google installert kiváncsiságból, hát felrakta a playt meg a google cuccokat de közben parse errorokat dobált így a play sem működött, a fastboot 45 felajánlotta a frissítést 47re éltem is a lehetőséggel, természetesen az angol kínai v47ben jól működik a témázó, keresésnél nem FCzik. Közben többször is próbáltam életre lehelni a playt sikertelenül, próbálkoztam egy wipeal is de a mirecovery itt megmakacsolta magát és a cache wipeolásnál 98% elakadt, ment fel a twrp először jött is a hibaüzi hogy nem tudta a cache-t mountolni, de egy remount a mount menüpontban segített így már sikeresen wipeoltam. Wipe után google play installer újra fel parse errorok, play továbbra sem megy. Na itt lett elegem abból hogy én majd letesztelem a hivatalos rom-ot, ment vissza a v47 multi. Egyébként az angol kínai v47 alatt az updaterben láttam a v47 changelogját, sok hibát javítottak, a changelog a multiból hiányzik...
Egyelőre még nem bukkant fel a sensors.qcom, reménykedek. Esetleg Balika csinálhatna az angol kínai v45-47 official rom-ra egy recoveryből felrakható gapps csomagot, hogy aki akarja az tudja tesztelni a hivatalos rom-ot is. A véleményem továbbra is az hogy a xiaomik erősen belpiacosak, de ettől még persze jók. -
celeron
senior tag
Kra1o5 r15 romot feltettem és hívás közben hiába nyomom a hangerő le/fel gombokat, nem reagál egyikre sem, és full hangerőn kell a másik felet hallgatnom. Valaki valami otlet?
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #7255 üzenetére
You are welcome bro.
-
micsu
tag
válasz
tachikoma #7271 üzenetére
Ebben a kérdésben Balika011 a leginkább kompetens, de addig megpróbálok én is válaszolni valamit.
- egy átlagos számítógépes rendszer az alábbi 3 rétegen keresztül áll fel: hardver, oprendszer, felhasználói-appok
- az oprendszer két alapvető alkotóelemből áll: kernel és rendszerprogramok
--- kernel: alapvető hardverfunkciók elérését biztosítja alacsonyszintű API-k segítségével
--- rendszerprogramok: ugyanúgy lehet uninstallálni ezeket is, mint a felhasználó által telepített alkalmazásokat
A kernel tehát egy köztes réteg a hardver és a szoftver közt, valahogy így kell elképzelni: wiki
A kernel-réteg a szoftver-réteg alatt helyezkedik el. Ettől kezdve valóban hibás az, amit írtam, mert a kernelt nem a CM alá lehet pakolni, hanem: a kernelt ki lehet cserélni a CM-ben.2014 végéig csak egyetlen kernel létezett redmi 1s-re: az, amit a xiaomi készített, így akkor még minden alternatív oprendszer (kra1o5, mokee, aosp, carbon, stb) ugyanazt a kernelt tartalmazta.
Viszont amióta kiadták a kernel forráskódját, azóta többen (balika011, syhost, Cody Kernel, AngsaKernel, Xcelerate) elkezdtek foglalkozni azzal, hogy a kernel forráskódjából egy optimálisabban működő bináris verziót fordítsanak. Innentől kezdve a feltelepített androidban a (szoftver-réteg alatt) cserélgetni lehet az alternatív kerneleket. -
micsu
tag
most látom csak, hogy a Kra1o5 féle CM11 R15 alá már 3 alternatív kernel is létezik:
- Cody Kernel
- AngsaKernel
- Xcelerate™Ezeket csak a Kra1o5 féle CM alá lehet pakolni egyelőre, de ebben is lesz hamarosan változás:
"more ROMs support in the future, as soon dev figures out some stuff." -
micsu
tag
válasz
kszthly #7264 üzenetére
Szívesen lecserélném a Kra1o5 féle CM11-et valami másik CM11-re (ahol nem fogom elindítani a fülemmel az alkalmazásokat beszélgetés közben).
Carbon
Az RC5-ben említett bug-ok mennyire zavaróak?
-Six Signal Bar FC Pls dont touch this you will get frequent FC if you do
-Brightness unusually behavior try to to enable n then disable StatusBar Brightness Slidermokee
- melyik a legjobb verzió, és annak milyen hibái vannak?
- pl ezek már javításra kerültek? Aethelstone, izmikesyhost
- két pozitív tesztvisszajelzést találtam: Xabi78, attilav2
- ez a jan07.-i rom azóta is tökéletes? fura, hogy azóta nincs újabb release. elsőre tökéletes lenne, vagy csak a miui6-ra fokuszál inkább syhost ehelyett?Kernel build from source:
- nekem szimpatikus volt balika011 féle kernelben, hogy alulfeszelte és downclock-olta a cpu-t
- a stabil cm11-ek közt van olyan, ahol szintén alulfeszelték és downclock-olták a cpu-t? -
sysys
csendes tag
Nekem vagyula féle v45 van fent. Semmi bajom vele. Nem szoktam nagyon nyomkodni, de semmi kilépegetést, leállást, túl nagy fogyasztást, melegedést nem tapasztaltam. Néh játszom valamit, meg használok gdrive-on pár sheet-et, gps alkalmazást, google navigációt, semmivel sincs problémám.
Egyszer volt olyan, hogy nem tudtam a maps-et használni, mert kilépett mielőtt elindult volna, de újratelepítettem és megoldódott.
Még a vagyula előtti sima gyári romot használva volt olyan problémám amit itt is írtam, hogy felraktam pár ingyenes vackot és nem tudtam feltölteni az akksit és még töltőn is csak merült. Ez után raktam fel a másikat és nem telepítettem minden szart, így azóta hibátlan. -
micsu
tag
válasz
andras888 #7261 üzenetére
tökéletes rom sajnos nem létezik, főleg mert mindenkinek mások az igényei.
de azt azért nem mondanám, hogy vészes a helyzet, hiszen ez egy ajánlott telefon.Nem fogalmaztam pontosan / egyértelműen, ezt javítanám:
A miui v5 romok közt van olyan verzió (asszem), amiben egész jól sikerült megoldani a memóriakezelést.
De hogy pontosan melyik verzió mit tud, abban majd a miui felhasználók tudnak csak segíteni. -
micsu
tag
válasz
Aethelstone #7051 üzenetére
"Ennél (Kra1o5) azért vannak jobb CM-ek is. Mokee, AOSP, PA....."
Jelenleg is a Kra1o5 féle CM11-et használom.
Novemberben még Te is ezt kérdezted, hogy melyiket érdemes használni ezek közül.A) Kra1o5
A hangerő alacsonyabb, ez engem nem zavar. És szerencsére csak ritkán sikerül elindítanom a fülemmel telefonálás közben különböző alkalmazásokat a kikapcsolt kijelző ellenére.
B) mokee
Régebben sokáig volt benne valami SD kártya össze vissza linkelés, ezért nem raktam fel.
C) AOSP
Ebben a fórumban nem találtam letöltési helyet. Tudnál linkelni egyet lécci?
D) PA
Erről nem tudok semmitVégül melyik mellett döntöttél?
-
micsu
tag
válasz
andras888 #7257 üzenetére
"Hongmi 1s-hez egy laikus felhasználónak melyik romot ajánlanátok?"
A) MIUI v5
Sokan használják ezt is, de hogy ezek közül melyik az ajánlott verzió, abban nem tudok segíteni, mert én csak CM11-et használok. (Memória kezeléssel voltak itt gondok).
B) MIUI v6
Még fejlesztés alatt áll, naponta jönnek az új release-k. Napi használatra egyelőre nem ajánlott.
C) CM11
Kiforrott, főleg a régi kernellel. Négy külön csapat négy külön kiadása létezik: Kra1o5 & fefifofum féle, mokee féle, AOSP, ParanoidAndroid. Hogy ezek közül melyiket érdemes használni, az engem is nagyon érdekelne! -
micsu
tag
A cpu spy screenshot mutatja azt, hogy
1) a cpu nem váltott deep sleep-be,
2) ráadásul nem is alapjáraton (300 MHz) üzemeltKét dolgot kell megnézni:
1) Miért nem ment deep sleep üzemmódba?
feltételezem, hogy tesztüzem alatt nem világított folyamatosan a kijelződ, tehát deep sleep-be kellett volna váltania. Ha ez nem történt meg, annak az oka wakelock lesz. A wakelock ellenőrzésére a betterbatterystat (kernelwakelock, partial wakelocks) és a gsambatterymonitor (view num times waking device, view time held awake, view kernel wakelocks) is biztosít lehetőségeket.
2) Miért 1000 MHz felett működött a cpu?
szintén a betterbatterystat (processes) és a gsambatterymonitor (view cpu minutes used) alkalmazásokkal nézd meg, hogy mi okozta a legnagyobb cpu terhelést. -
andras888
aktív tag
Sziasztok!
Hongmi 1s-hez egy laikus felhasználónak melyik romot ajánlanátok, lehetőleg valami frissebbet.
Számomra érdekes a cm 11-12, vagy a miui6 ? vagy ezek még gyerekcipőben járnak? -
Aethelstone
addikt
Egy gyors review. Napi használatra alkalmatlan.
A quick review. Not for daily use...
RC1.2
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
dhrtlockero9 #7254 üzenetére
Thanks!
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
dhrtlockero9 #7251 üzenetére
Mirror:
Devhost link
http://d-h.st/mBS
Mediafire
http://www.mediafire.com/download/rq4sc7joh5icc2f/miui_H2A_5.1.10_4.4_RC1.2.DKILLER123.zip
Google Doc
https://docs.google.com/file/d/0ByrMLlqM47wOVHVValF6dTFtc2s/edit -
dioka7
senior tag
Jobb reggelt!
Múltkorában már érdeklődtem egyszer, hogy van-e valakinek ötlete arra, hogy mia franc tartja folyamatosan ébren a telefonom, és mi pörgeti a procit mindig, de akkor nem voltak screenjeim. Most betennék párat, hátha van valakinek ötlete:
Az első screenhez a cpu spy-t lefekvéskor nulláztam le, vagyis ez úgy készült, hogy senki nem nyúlt a telefonhoz! Az akkum, ilyen proci igénybevétel mellett durván 1%=1 perc merülést produkál, tehát délben már töltenem kell mindig, ha hozzá sem nyúlok, akkor is. Köszönöm az ötleteket,
és bocs, hogy hosszú lettem... -
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
dhrtlockero9 #7250 üzenetére
MIUI 6v5.1.10 ROM
Mirror: https://yadi.sk/d/yaPShmecdw34n -
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
Aethelstone #7249 üzenetére
ROM updated with MIUI 6v5.1.10
http://vdisk.weibo.com/lc/3GZHFAd4U87SV0AUX31
Password: U9642015.1.13 Update (MIUI6 5.1.10)
1, the system is synchronized to MIUI6 5.1.10, fixes video FC issues (from red rice note4G, you can refer to its official update)
2, USB drive adjust some part of the solution to be tested whether the students appear problem has prompted the driver is not installed. -
Aethelstone
addikt
válasz
dhrtlockero9 #7248 üzenetére
Thanks a lot
I love multilanguage forums
So I sad, I think we'll have a stable miui 6 in two weeks...
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
Aethelstone #7247 üzenetére
Here is the mirror : https://drive.google.com/file/d/0B_n1hPSw8c2uRGYyNXBYRzJXOGs/preview?pli=1
https://yadi.sk/d/8obS5DVPdvYWp
-
Aethelstone
addikt
válasz
dhrtlockero9 #7246 üzenetére
Ez már új. Nekem még a 2kbyte/sec állapot volt meg
Egyébként faintos a helyzet. Szerintem kb. 2 héten belül stable cucc lesz ilyen ütem mellett.....
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
Aethelstone #7245 üzenetére
Link is deleted by syhost he is going to update latest MIUI 6v5.1.10 maybe upload tomorrow but if you are interested to download MIUI 6v5.1.9, You can brag file from here : http://vdisk.weibo.com/wap/file/detail?path=%2Fmiui_H2A_5.1.9_9ce5c2d112_4.4_RC1.1.zip
-
Aethelstone
addikt
válasz
dhrtlockero9 #7242 üzenetére
Tölthetetlen
-
dhrtlockero9
csendes tag
[UPDATE] [12-01-2015] UNOFFICIAL MIUI6 By Syhost RC1.1
Download : http://vdisk.weibo.com/lc/3GZHFAd4U88NtDofUyt
Password : KB1O
[Android 4.4] red rice 1S W / C MIUI6 Special Edition (20,150,112 update)
ROM has been tested:
1, wifi: ok2. Bluetooth: ok (tested Bluetooth headset, transfer files, Bluetooth sharing networks, etc.)
3, the signal / 3G: ok (and can boot automatically identify Telecom / Unicom /)
4, off charge: ok
5, GPS: ok
6. Camera: ok
7, the display driver (gpu etc.): ok
8, selinux: ok
9, sound driver (mic and speak, etc.): ok
10, a distance sensor: ok
11, the light sensor: ok
12, the direction (triaxial) Sensor: ok
13, the video playback: ok
14. Touch driver: ok
15, OTG: ok
16, WFD (Wireless Display): Unknown (to be tested wfd TV function)
17, mtp usb drives, etc: ok
18,3G Data Sharing: ok (tested usb, wifi, Bluetooth and other shared are ok)
19. Vibration: ok20, breathing light: ok
21, FM radio: ok
ROM surviving known bug:
1, the shutdown alarm clock does not work (kernel driver issue)
2. No millet assistant (kernel driver code caused no f_mdb.c)
3, part of the telecommunications card initialization slow, it may need to * # * # 4636 # * # * Set what can only be
2015.1.12 Update (MIUI6 5.1.9)
A repair charge off
2, the kernel readjust, temporarily remove the multiple cpu / io mode
3, the kernel adjusts the charging / power and other drivers revert back to the official 4.3 version
4, the system synchronized to MIUI6 5.1.9 (from red rice note4G, you can refer to its official update)
5, remove the data partition with the usb driver iso file (before there may be some need to format the computer pop up hints)
-
doongoo
addikt
Fóliák és hátlapok (gyári piros és fehér is) eladók privátban. Limitált mennyiség
-
Easy.2K12
tag
Kra1o5, Rc 15 rom esetén gravitybox használható/használja valaki ?
-
johniee
senior tag
válasz
LantosBerry8 #7236 üzenetére
Amikor pl totál lemerül a mobilod, és elkezded tölteni, és nem tölt be az oprendszer, csak tölti az akksit a teló.
Ez a MIUI6 viszont mindig elindul ha áramot kap a teló -
johniee
senior tag
válasz
bagkri01 #7234 üzenetére
Tessék
miui_H2A_4.12.26_4.4_RC1
TWRP-vel először mindent WIPE, majd telepítés után még a TWRP-ben kell egy dalvik cache wipe-ot csinálni azzal a gombbal amit ott felkínál.
Oprendszeren kívüli töltés nem működik. Google cuccokat külön kell felrakni majd. -
johniee
senior tag
válasz
LantosBerry8 #7232 üzenetére
Egyelőre nem tudok róla, nálam hibátlanul üzemel már 3 napja, egyre jobb akku idővel a kalibrálás után.
[screenshot] -
attilav2
őstag
Na leírom miben változott a v47 a v45-höz képest:
Tartalmazza a MiKey-t, a MiTransfert ami force close-ol.
A témák alkalmazás ha keresni akarok egy témára akkor force close-ol.
A fájlkezelőből kivették a KuaiPan-t.
Ennek ellenére a miuiandroid.hu-n a letöltéseknél leszedték a multi v45-öt, és a multi v47-et rakták ki. -
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Kra1o5 van fenn, ha a microusb-re teszek külső tárolót/microsd/, akkor egy pillanatra beolvassa, és utána kiírja, hogy a külső tároló eltávolítva. Ez csak nálam van így, vagy rom hiba?
Kösz. Oldbiggy -
battag
aktív tag
válasz
balika011 #7221 üzenetére
Szia!
Koszonom! Akkor mehet vissza a szervizbe, amint hazaerek!
Ha nincs benne aksi, akkor sem tortenik semmi!Elegge bosszant amugy, hogy ennyitol kinyiffan a telefon (most jottem ra, hogy talan megis van ertelme az IPXX vedett kutyuknek). Az meg vegkepp, hogy a telefonnal is dragabb kabatban ennyire sem bizhatok. Viszem vissza azt is!
-
dioka7
senior tag
Kinézetre tiszta Redmi... és a tudása is hasonló, ha nem ugyanolyan...
-
-
battag
aktív tag
válasz
Easy.2K12 #6813 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos az en telefonom is hasonlo sorsara jutott, azaz a tropusokon, esoben egy "lelegzo" kabat zsebeben lapult (tenyleg nem esett vizbe!).
Az elso tunet az volt, hogy eso utan kiveve a telefon 90%-rol kb 30%-ra merult, es az allapotjelzo led zoldes-kekes szinnel folyamatosan vilagitott (pedig semmilyen ertesites nem volt). Ki is kapcsoltam, azt hittem, hogy valami process beragadt. Este mikor tolteni akartam nem reagalt semmire. Hatlap le es akkor lattam, hogy a burkolat alatt is paras. kitorolgettem, semmi valtozas. azota hagytam szaradni 2 napot, toltottem az aksit 1,5 napig de semmi. Volt, hogy kivettem-betettem az aksit, akkor az allapotjelzo led vagy felvillan 1-2 mp-re vagy cask vibral kekes-zoldes szinnel.Easy.2K12 kollegatol megtudtam, hogy a beazas jelzo a SIM foglalat mogott talalhato. De ahhoz le kellene csavarozni a hatlap alatti panelt? Ez mar garancia vesztessel jarna? Annak a bizonyon matricanak milyen szinunek kellene lennie alapesetben illetve beazas utan?
Mit tanacsoltok? Van szerintetek esely a garis javitasra?
u.i.: bocs az ekezetek hianya miatt!
-
micsu
tag
Bekerült a családba egy Jiayu G2F, és leesett az állam azon, hogy mennyi RAM-ot fogyaszt az alaprendszer factory reset után. rom verzio: cappa féle v0.8.5
Nem fogjátok kitalálni: 148 MB
Összehasonlításképp megnéztem, hogy mit mutat a Kra1o5 féle CM11 (nov. 01.-i verziót használom) a redmi 1S telefonomon: 405 MB-ot foglal el az alaprendszer factory reset után.
Hogyan lehetséges ekkora különbség??!!Screenshotok a memóriafogyasztásról: link
-
attilav2
őstag
Már munkaidőben is ROMolok, gondoltam visszarakom a vagyula-t a MiRecovery-vel, hát TWRP alól mindent gyalultam majd fel a MiRecovery-t, de hát előtte elfelejtettem átnevezni update.zip-re a telepítőfájlt így hazaérkezésemig használhatatlan lett a teló(fastboot kellett)
Egyébként a syhost féle rom semmivel sem merül lassabban mint a v45 legalábbis ezt tapasztaltam, igaz a v45-el is akadt már gondom hogy a képernyőforgatást érzékelő szenzor valamiért megszűnt működni ezért gondoltam újraindítom, restart után nem kérte a pin kódot mégegy restart kellett, szóval emiatt nyergeltem át CM-re egy időre a v45-ről. Most megcsináltam azt hogy MiRecovery-vel raktam fel a vagyula-t, meglátjuk így meddig lesz hibátlan. Várom Balika végleges CMjét, remélem ott már megy majd a FM rádió és az akkuidő is jobb lesz, egy flaget elfelejtett bekapcsolni fordításkor mint olvastam és ezért nem megy a FM rádió a ROMjaiban.
-
-
johniee
senior tag
Srácok, a legeslegelső gyári ROM törlése óta csak más romok voltak a telómon, most felraktam a
MIUI 6-ot tegnap este, ma reggel óta megy a teló és van benne még 10%. Sok mobilnetet használva
4 óránál jár most a kijelző idő és 8.5 órája vettem le a töltőről. -
attilav2
őstag
válasz
dhrtlockero9 #7201 üzenetére
Yes, I daily use syhost 2015.01.07 CM ROM,
It's works, stable for daily use. -
Aethelstone
addikt
válasz
dhrtlockero9 #7201 üzenetére
I don't know. I use MIUI v45.
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
Aethelstone #7199 üzenetére
Hehe what about syhost newly build CM11 ROM. Can I use it for daily uses??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Politika
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest