Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- OLED monitor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
Stonerice #10386 üzenetére
Melyik miuival jobbak szted a fényképek? (V5 jo volt, a 6os is egy darabig, a 7 ujra javul, de még nem oké)Nyilván mindenki máshogy látja, nekem a cm12.1 altal keszultek a legjobbak, ettol valoban kissé rosszabbak a cm11-el készultek. 95%-osra kell beallitani a tomoritest, ne 100-ra, és a zajcsökkentést kivenni!
LED értesites nekem csak a hivasok/email/naptar. Messengert nem hasznalok, nem tudom mitol fugg h mukodik-e?
Egy bajom h kissé halkan csöng maxon isKevés angoltudasom ellenére forumokon olvasni vélem hogy masok is bizakodnak hogy most hogy elérhetövé vált a kernel, lesz uj kiadas még. Sokan hasznaljak ezt a romot még
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- IPHONE 16 PRO MAX 1TB WHITE TITANIUM
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Grafit
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest