- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Nekem egy Corsair H150i Pro AIO vízhűtésem van, és ugyanígy a radiátor hőmérsékletéhez állítottam be a színét. Egyrészt jól néz ki (a füstüveg oldallapon keresztül nem ordít, inkább diszkrét látványelem), másrészt ránézésre látom program nélkül is, ha kezd forró lenni a helyzet (terhelésnél jól jön). Most jön a nyár, melegszik a szoba is, és mivel a Folding @ Home folyamatosan megy "üresjáratban", ezért ránézésre is látszik, ha jobban melege van a gépnek. Így könnyebb finomhangolni a ventilátorok fordulatszámát, illetve az is látszik, ha a porszűrő betétek már koszolódnak (kevesebb friss levegő jut be).
Des
-
subset
senior tag
Szerintem jó cucc !
Így legalább láthatja a júzer azaz gémer, hogy forráspont közelébe került a hűtőfolyadék és nem lesz hengerfejes az alaplapja !
Must have !Használj Te is szabad szoftvert !
-
dagonya
aktív tag
ez így semmi, simán tovább lehetne fejleszteni!
a cpu blokk világítására reagálva változna a konyharádió hangereje, a rádió hangerejére reagálva változna az autóm sebessége és a cipőm mérete meg az autó sebességére reagálva változna.[ Szerkesztve ]
-
keembo
tag
Spanyolviasz. Eddig is változott a blokk színe, mondjuk 2000 °C-on, ahol már izzik a fém!
-
E.Kaufmann
veterán
Most tart ott az ipar, ahol én gyerekként, mikor kaptam pár LED-et az uncsitesómtól, és elkezdtem játszani vele.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
arn
félisten
En utalom ezeket a ledes vackokat, de egy mittomen kek-piros skalan mozgo led adhat gyors visszajelzest az adott homersekleti viszonyokrol egy tesztpadon. Az mas kerdes, hogy a vezerlese csak ugy oldhato meg, hogy a felhasznalt swbol mar megtudhatod az adatot is. De itt legalabb lenne vmi funkcioja az oncelu dekoracion kivul.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Dr. Akula
félisten
Ismét a lényeget ragadták meg a fiúk a dologban: a világítás hiánya miatt nem vette a jónép tizesével ezt a vackot...
-
Yodafon
senior tag
Tahhhhh.... édes fszom
I'm gangsta!
-
kalmani
tag
Hőmérsékletre reagálva változik a Thermaltake új CPU blokkjának világítása
De miért?
-
mad823
őstag
Mint egy falat kenyér...
-
tupacamaru
veterán
Van ilyen egerük is, ott mondjuk még látom is értelmét a dolognak....
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
arn
félisten
vegre vmi kreativ otlet...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest