- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Fo_AMD_Fun #210 üzenetére
Nem kell 100%-ra csinálni az Archivmenteket, ahhoz, hogy végigvidd a kampányt. Az archivmenteket különböző célok teljesítéséért kapsz.
üdv, föccer
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
GombócArtúr #217 üzenetére
Ha tudsz úgy várni valamire h. nem is tudod mi az, akkor ja.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
cowboy_bebop #215 üzenetére
attól még várhatja négy éve, nem?
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Fo_AMD_Fun #210 üzenetére
4 éve érdekesen várhatsz a 3 éve bejelentett játékra.
Wolverine: köszi.
-
Wolverine
félisten
válasz
cowboy_bebop #209 üzenetére
Nem, olvass csak vissza a SC2 topicban - a kampány is játszható, de az időkorlát így is vonatkozik rá.
-
Fo_AMD_Fun
csendes tag
Én megvettem, nekem nagyon tetszik úgy, ahogy van. 4 éve várok rá! A single nagyon hosszúnak tűnik eddig. Már lenyomtam vagy 15 küldetést és 20% az archivements.
-
mcroberto
tag
NEM tudom hogy érdekel-e valakit... de intel 4500-as integrált vga-n szépen fut.
Egy 2.4es C2D megtámogatva.
-
Játszható demó mikor lessz?
-
hack69
aktív tag
Azt hittem hétfőn már lehet kapni.
-
-
iBlast
aktív tag
karaj^^ lehet beruházok rá
-
-
AMD Power
titán
Ezen ez elfutna low-ban?
-
bolondember
MODERÁTOR
ne etessétek a trollt. köszönöm
-
AMD Power
titán
Erre aztán én is Nagyon kíváncsi leszek.
-
GombócArtúr
senior tag
Collectorst vettem! Nagyon tettszik!
576-ban SC2 egérpadot adnak ajándékba! -
Ptech
addikt
Azért mert ez WOW átcimkézve.
Mennyi is a havidíj?
Én meg csak annyira nézek ki jól, hogy az egóm rendben legyen és szeressenek a csajok. Remélem nem baj.
Remélem akkor te nem játszottál egyetlen konzol- és PC játékkal sem, mert azokat is biztos unalmas, ronda, és kocka zsíragyúak játszák. Ártott volna az egódnak.
Nem fröcsögök, csak szánom-vetem az ilyen huszonéves embereket, akik ilyenekkel töltik az idejüket.
Én meg az aktuális megmondógyerekeket, akik a képzelt magas lovukról beszélnek. De a fórumtrollkodás biztos izgalmasabb.
Köszi az érdeklődést, van hobbim, elég sok, amit 100x szívesebben csinálok, mint itt ülök!
Akkor pláne nem értem a motivációd.
Mellesleg azt még mindig indokolatlannak tartom, hogy lázadjatok, hiszen nem mondtam, hogy rátok gondolok.
Gyorsan elfelejtetted, hogy sikerült általánosítanod az előző postodban, most már persze kellemetlen, érthető.
-
zbence
aktív tag
válasz
.bableWes #176 üzenetére
Azért mert ez WOW átcimkézve.
Én meg csak annyira nézek ki jól, hogy az egóm rendben legyen és szeressenek a csajok. Remélem nem baj.Nem fröcsögök, csak szánom-vetem az ilyen huszonéves embereket, akik ilyenekkel töltik az idejüket.
Köszi az érdeklődést, van hobbim, elég sok, amit 100x szívesebben csinálok, mint itt ülök!Mellesleg azt még mindig indokolatlannak tartom, hogy lázadjatok, hiszen nem mondtam, hogy rátok gondolok.
-
DarkByte
addikt
Lesz rá kereslet dögivel. Magyar embernek meg szokás szerint drága, és áresést se nagyon kell várni mert így is elkapkodják. Engem a single része érdekelne (neten úgy is felhúznám magamat rajta pillanatok alatt hogy sorozatban mindenki elver), azért pedig kb. 3-4k lenne reális (ennyi majd talán 5 év múlva lesz
). Sebaj, addig is nem lopja még egy dolog az időmet.
-
Ptech
addikt
Továbbra sem értem, hogy miért jössz be a topicba fröcsögni.
De tudod mit, igazad van. Jogod van otromba és hülye, általánosító hozzászólásokat írni, megteheted. Használd is ki, amíg módod van rá.
A Te életed biztosan izgalmas, kihívásokkal teli, te magad Adonisz testi adottságaival rendelkezel, mint ahogy három szeretődnek is vénuszi vonásaik vannak, intelligencia hányadosod pedig egy új szuperember kialakulását sejteti.
Még jó, hogy ez után van időd az egyszerű átagos földi halandókat trollkodni, mert tobzódsz a tökéletességben.
Vagy mégsem. -
Darth_Revan
veterán
"Hiányzik a fele"
Sokan rosszul tudjákBlizzard eltért a szokásos RTS sémától és nem 3 faj kampányát tuszkolta bele 1 játékba, helyette külön játékként adják ki a 3 faj kampányát, amelyek egyenként olyan hosszúak lesznek így, mintha nem darabolták volna szét.
Jobban belegondolva talán nem is olyan rossz, hogy így csinálták, mert 3x hosszabb a story és jobban ki tudják dolgozni. Ez nem VALVe féle HL2 Episode kiadások, hogy nesze 5 órányi játékidő, fizess 8k-t érte -
Archer
őstag
-
zbence
aktív tag
-
Darth_Revan
veterán
Annyira azért ne bízd el magad. World of Warcraft CE óta már bőven gyártanak elég CE-t Blizzék ahoz, hogy ne számítson annyira ritkaságnak. Warcraft 3 CE-t is még van bolt ami árul ~40.000 Ft-ért, pedig 8 éve már nem gyártják.
Blizzard CE-k közül csak a World of Warcraft CE tudta megőrizni az árát, mert a 2 kiegészítőjével és az SC2 CE-vel ellentétben, azért jobban kellett kapkodni.Nem mondom, hogy az idő elteltével nem nő az ára, de személy szerint én nem tudnék ülni rajta 15-20k haszonért 10 évig.
-
sirdond
őstag
Nem tudom srácok, aki azt mondja erre a játékra,hogy unalmas, meg szar, azzal komoly gondok vannak! Simán GOTY
-
Ptech
addikt
-
Gabr
tag
Akinek van egy kis esze, megveszi a collector's edition-t, és elteszi fóliásan szekrénybe... brutálisan jó pénzt fog érni 10 év múlva, vagy amikor jön a következő (hármas) rész.
-
vante
aktív tag
Vendég kód nincs valakinek?
-
vante
aktív tag
Én 7-8k-ért simát vennék, ha valakinek mégsem jönne be... DE most ez Blizz acc-hoz kötött, nem? Tehát csak azzal tudná eladni? Javítson ki valaki, ha rossz a gondolatmenetem...
-
Gergosz2
veterán
Én a Bad Company 2 ben is csalódtam.Szerintem olyan tömeg játék hangulata van.
-
Gergosz2
veterán
Nekem az első meg a kiegje nagyon bejött.Mai napig is játszogatok vele.
De nekem az abszolút favorit a commandos és a desperados. -
Gergosz2
veterán
F*szom kidobtam 25000 egy közép-szar/majdnem jó játékért.
-
Gergosz2
veterán
Hát.......
Asszem ez nem lett jobb mint az első........
Ez van -
zbence
aktív tag
Hogy lehet ilyen szar játékkal játszani..
-
wikings2
őstag
Nekem sajnos nem fut a gépemen
Volt am valaki vagy még most is van valaki SC2 nyitó bulin amik ki voltak a hivatalos magyar weblapon írva? -
Amras
tag
Felettébb vicces, hogy a battle.neten a digital verzió 59.99Eur...
Drágább mint a bolti dobozos. :S -
h-yle
addikt
Giantbomb Starcraft II single/multi
Itt van pár óra gameplay a launch utánról, annak aki nem tud várni.
-
Djuree
félisten
nekem megvan az eddigi összes blizz játékom mégsem kerültem be
olyan meg akinek 1 sincs az meg bekerült, csak egy bnet reg kellett. cdg-nél előrendeltem a játékot és kaptam kulcsot, ez semmibe nem került, csak egy emilcím megadása, ennyire sztem nem kéne lustának lenni. de az 576-nál is volt ilyen, sőt még 1000 másik oldalon
-
olbaidhun
őstag
És pont,most vettem meg a htc herot.. nászútból éppen megérkezek egy vas nélkül és ezt kell olvasnom. Ááááá
-
Kraptor
őstag
Digital downloadot is lehet installálni. Csak még nem lehet megvenni
-
vante
aktív tag
Na, lehet játszani. Már akinek van
"StarCraft II: Wings of Liberty is now live in Europe! See you on Battle.net."
-
sittes79
addikt
moszkvában már örülnek
http://www.youtube.com/watch?v=ANjE_pYFSBU
ennyi kockát...
-
]Phobos[
senior tag
"Rengeteg rendelés érkezett az üzletekbe a sima, dobozos verzióra is, de a nívósabb, sok ajándékot magában rejtő gyűjtői verzió."
Csak én érzem hiányosnak ezt a mondatot
-
LLKobe
veterán
válasz
cowboy_bebop #123 üzenetére
Majd amikor rájönnek hogy nem is viszi az XBOX
-
Tikakukac
titán
Egyik kockabarát hívott, ő már bolt előtt áll 2 órája(vagyis horgászszékezik), otthon bekészítve 1 kiló jóféle kávé, főzésre készen. Mondtam neki hogy járó motorral várnak a parkolóban,mi? A válasz természetesen igen volt, másik kockabarát várja a kocsiban rajtra készen. Nah ők tényleg várták a játékot
-
Dr. Akula
félisten
Itt a Saturn Mammutban már nagy buli van, 2007-es szépségkirálynővel felturbózva. 12.9k-ért lesz éjféltől a game, az összes launch partyból a legolcsóbb. Még van készlet aki akar.
-
vante
aktív tag
SC2.hu-n a végén írtak már, de mikor beírtam (nem is 1x), hogy kell, nem volt nagy a lelkesedés :/ Vagy csak elfogyott. A WoW trial meg nem volt reklámozva, mindenhol csak a teljes játékot mondták.
Na mindegy, szerintem ezt a Blizz b...ta el. Így akit érdekel a demó, az letölti.
-
föccer
nagyúr
Hát, fent az SC2.hu oldalon szinte minden nap írtáka srácok, hogy akinek kell key, az írjon privátot. Battle.net-en meg adtak 10 napos triál wow-ot, amivel lehetett jelentkezni. Nem volt azzal gond, csak egy picit akarni kellett
üdv, föccer
ps: no, lassan indulok
üdv, föccer
-
kovsol
titán
megrendelés ingyen volt kb egy név és email cím kellett hozzá, aztán bemikor visszamondtad volna, amúgy meg igazából itt a sc2 topicban nem egy kulcs volt kiosztva és pl rajtam is maradt egy mert annyit küldött a blizzard már nem is volt kinek odaadjam, szóval kb tényleg nulla erőfeszítésbe került volna a vége felé kulcsot szerezni
-
vante
aktív tag
Szerintem az is egy meglévő Blizz játékhoz kötötték, és akkor sorsoltak közülük. Nekem nem volt, így eleve nem is engedett. A második fázis meg szerintem a meghívó szórás volt, de az kapott aki már eleve bent volt. Nyilván ők meg ismerősöknek küldték. Nem mintha pénzt adtam volna érte, hogy adjanak már, de nem igazán osztogattak kifelé. Tehát az átlag így nem is kaphatott. Plusz most azért rendeljem meg a játékot, hogy kapjak (feltéve, ha nem fogyott még el a beta kulcs)?
-
föccer
nagyúr
Ez így nem igaz. Lehetett regisztrálni battle.net-en, és jelentkezni bétára. Onnan random (?) módon válogatták az arcokat. A második fázisba meg 2 kézzel szorták a kulcsot. Én pl a CDG-s előrendelésem mellé kaptam kulcsot. Szóval aki egy picit is akart, az bent lehetett a bétában
-
vante
aktív tag
-
menalcas
őstag
EczkE , stevve : nincs kész még most csinálják a Protos meg a Zerg részt
-
EczkE
veterán
A Collector's Edition meddig kapható? Bocs ha hülyeséget kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest