- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze ott a Netflix és társai
Hogy őszinte legyek, sem a Netflix, sem az iTunes nem mutatott még fel rendes kópiát. A fullHD anyagok általában 6-8GB-ba beleférnek, alacsony bitrátával vannak tömve, és a hang is AC3.
Mondjuk ez megint politika lehet, hogy a BD megjelenések is fogyjanak.Kopi31415
a lemezes gyártási költségek relatíve filléresek.
Igen, de a csomagolás, a nyomdai munkálatok, és a posta, bőven kiegyenlíti a számlát.-=RelakS=-
Nem tudnám most megmondani, melyik agyament játék volt, de mintha lett volna olyan, ami minden indításnál ellenőrizte a licenset
Gyakorlatilag, az összes Blizzard stuff, pl Diablo, Starcraft, de ezeken felül is rengeteg van. Másfelől, ha ez valóban szívás lenne, akkor a konzolosok őrjöngenének, mert ott meg alapfeltétel (ha jól tudom) hogy legyen net.hogy lefeküdtek a szerverek a megjelenés napján, olyan terhelést kaptak.
Ez meg minden netes játékra igaz. Én utoljára a Doom esetében tapasztaltam. De nem is igen veszek játékot a megjelenés napján, ezt is csak múltidézésből vettem, pusztán tiszteletből, tisztelgésből -
törölt tag
Nem vagyok benne biztos, hogy egy online téka jobb lenne, nem lenne azért is parasztgyalázás. Mert nem elég a sávszél, így tömöríteni kell, mert csúcsban sokkal nagyobb a terhelés, mint általában, így túl kell méretezni a szervert, mert akadozik a net, mert tömörítve van a cucc stb. Plusz a lemezes gyártási költségek relatíve filléresek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A formátum minden várakozást felülmúlóan teljesített, aminek a következménye a sok-sok film lesz.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest