- Akciókamerák
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz #16820480 #146 üzenetére
Pont ez az, ha nektek nem tetszik az ha valaki picit másként látja a dolgokat azt egyből ki tiltani, lopózni meg szidni.
Te milyen almáról beszélsz? Ki lopja? Te jó ég ti tényleg fanatikusok vagytok hagyjuk már ezt a lopás témát. Nem kötelező ezzel foglalkozni és publikálni. Nem tulajdonítottam el senki munkáját nem másoltam le stb.
Fogadok hogy te se töltöttél le még semmit a netről, se filmet se mást..'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz #16820480 #114 üzenetére
ez igen! Igazi magyar gondolkodásod van! Mikor jelentesz fel lopásért? Van amikor hetekig fel se nézek mert elfelejtem vagy csak simán nincs mit olvasni mert nem érdekel. Akkor mire föl is fizessek??
Igen tegyék fizetőssé reklámok nélkül és kész.
Ne mond nekem azt hogy te soha semmit nem töltöttél le az internetről (akár filmet vagy zenét) mert úgysem hiszem el. Akkor meg milyen alapon vádolsz meg lopással?? Ne álszenteskedjünk már!'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
Aktív témák
- eBay
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képregény topik
- ASUS notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASUS STRIX GAMING OC EDITION / GTX 1080 TI 11G
- MacBook Pro 14 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD , Midnight, magyar, bontatlan, új
- Garanciával és Biztosítással eladó DJI Mini 3
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Eladó Lenovo Yoga 9 Pro (2024) bontatlan gyári csomagolásban