Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Zolik
senior tag
Ezt ki mondta? Ha a ph! fizetős lenne és lopott acc-al járnék ide akkor elfogadnám az érved így pedig megint személyeskedés és lopással való megvádolás ami becsületsértés és rosszhírkeltés!
A becsület kasszás nem kap havi x millió Ft pénzt egyéb támogatótól (pl hardver software gyártók, forgalmazók stb) hogy ugyan tegyenek már ki 3 db szál virágot! Ne hasonlíts össze egy csupán jelképes dolgot azzal hogy valaki ebből él és keres méghozzá biztos vagyok benne hogy elég szépen! Míg én kiteszem a 3 szál virágot azzal nem a megélhetésemet kockáztatom hogy vaj bedobják-e a 20Ft-ot e a kalapba vagy sem! Ilyen alapon minden utcazenésznek adjak pénzt mert hát hallottam a zenéjüket szóval most már fizetnem kell és ha nem fizetek kvázi ellopom amit hallottam.
És míg a becsület kasszás, kéregető stb egy Ft adót nem fizet én az adózott pénzemből még fizessek. Kíváncsi lennék hogy az előfizetés után befolyt összegből mennyi adó kerül befizetésre az államnak.Az a visszataszító hogy így véded őket mintha te is jutalékot vagy pénzt kapnál érte
[ Szerkesztve ]
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz Kry-tech #371 üzenetére
Ha ezt megcsinálnák én akkor jártam itt utoljára. Jah hogy a proci extra áramot vesz fel, a gép többet fogyaszt stb. azt én fizetem majd nekik zsebből? Mondják azt hogy kell a lóvé gyerekek nem megy a szekér ha akarjátok hogy menjen az oldal fizessetek és kész.
Én pl minden évben oda adom az adóm 1%-át a tilos-nak és a cégünk a down alapítványt is támogatja. De ezek az ön sajnáltatós cikkek nálam pont az ellenkezőjét érik el.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
Nem mind1 hogy van egy véleményem és azt megosztom (elvileg "még" szabad országban élkünk) és hogy valaki vádaskodik meg személyeskedik/becsületet sért. Azért álljunk már meg egy szóra!
Amíg a buszon kötelező menet jegyet venni addig itt nem kötelező fizetni mert nem zártkörű oldal. De azt ne felejtsétek el ha nem lennének az olvasók az oldal se létezne. Kicsit olyan volt ez az írás mintha az oldal lenne a közösségért és aki nem ért egyet valamivel az tolvaj, lopós, kuss a neve.
Senkinek, de nyugodtan nyomasd tovább a személyeskedést.
-
Zolik
senior tag
válasz westlake #217 üzenetére
kedves westlake! szeretném megkérdezni tőled, hogy az elmúlt 1-2 évben hány filmet/zenét töltöttél le (ingyen)? nem, nem kell válaszolnod, de akkor ne álszenteskedj! mert ez az "ingyenélőzés" elég durva személyeskedés másokkal szemben.
-
Zolik
senior tag
látom sikerült félre értelmezned rendesen.. ki mondta hogy ők ide járnak? csak valaki itt verte a nyálát hogy szegények így meg úgy, arra mondtam hogy igen sok szegény ember van az országban akinek az a kis pénz is pénz.
Valaki szépen leírta ha így lenne minden, hogy minden honlapon (index, stb) amit megnéz vki fizessen csak 350Ft-ot akkor szép kis havi számla lenne belőle.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
az miért kellene hogy zavarjon hogy azért mert nem látom a reklámokat mások kevesebb havi zsét kapnak? úgy gondolom hogy nem ebbe fog tönkre menni a ph! . Sokan írnak szakma blogokat cikkeket, írnak segítséget másoknak, ők mennyi pénzt kapnak érte? én talán 2x kértem segítséget itt a forumunk az elmúlt időben és max azt a választ kaptam hogy keressek rá a neten, már ha írt rá vki egyáltalán.
-
Zolik
senior tag
válasz #16820480 #146 üzenetére
Pont ez az, ha nektek nem tetszik az ha valaki picit másként látja a dolgokat azt egyből ki tiltani, lopózni meg szidni.
Te milyen almáról beszélsz? Ki lopja? Te jó ég ti tényleg fanatikusok vagytok hagyjuk már ezt a lopás témát. Nem kötelező ezzel foglalkozni és publikálni. Nem tulajdonítottam el senki munkáját nem másoltam le stb.
Fogadok hogy te se töltöttél le még semmit a netről, se filmet se mást..'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz #16820480 #114 üzenetére
ez igen! Igazi magyar gondolkodásod van! Mikor jelentesz fel lopásért? Van amikor hetekig fel se nézek mert elfelejtem vagy csak simán nincs mit olvasni mert nem érdekel. Akkor mire föl is fizessek??
Igen tegyék fizetőssé reklámok nélkül és kész.
Ne mond nekem azt hogy te soha semmit nem töltöttél le az internetről (akár filmet vagy zenét) mert úgysem hiszem el. Akkor meg milyen alapon vádolsz meg lopással?? Ne álszenteskedjünk már!'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
Én semmiféle szolgáltatást nem veszek igénybe. Ez nem egy jogi tanácsadó oldal vagy egy zárt cégkereső. Tegyék fizetőssé az oldalt, szerintem 1000x rosszabbul járnának mintha így maradna minden mert az ide járók nagy része csak elolvas pár cikket és kész. Aztán majd eldöntöm "igénybe veszem e a szolgáltatást" vagy sem.
-
Zolik
senior tag
Ha én kidolgozok egy szakmai javaslatot, részletes ajánlatot készítek, megoldással stb egy kanyit nem fizetnek.
Nem, nem ingyen mennek ki, nyilván. De azt se hiszem el hogy saját zsebből fizetik a százezres utazási és szállás költségeket. Nincs mit újra át gondolni. Ez a véleményem még akkor is ha nem tetszik. Az emberek már annyi egyéb terhet és adót/járulékot fizetnek, hogy 100Ft sincs már kedvük kiadni.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
Már elnézést, de miért vagyok köteles reklámokat nézni? Értem én hogy nektek fontos a bevétel meg a pénz, de hát minden cikk alján ott van hogy a készüléket kitől kaptátok, hol vehetitek meg stb.
Az hogy ti abból akartok megélni hogy olyan készülékeket teszteltek amiket az emberek fele soha nem engedhet meg magának más kérdés. Kimehettek külföldi bemutatókra, sajtó eseményekre amikre halandó megint csak nem juthat ki soha. A villogó oldal és gép lassító reklámoktól már amúgy is agyf*szt kaptam, mert mindenhol pont ugyan ez megy.
Fizetem a netet, a villanyt rezsi stb, az utcán reklámok, az újságba reklámok, a tv tömve reklámmal, a metróba reklám már egy nyomorék mozit se lehet megnézni úgy hogy előtte ne 15 percen keresztül reklámokat nézzek a 2000 ft-os mozijegy mellé és akkor még egy forumon is reklámokat kell nézzek.
Sajnálom, de akkor tegyétek fizetőssé az oldalt jobb ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest