- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem, de 2db volt aprón jegelve 20ért, ez nekem egyenlő a nem elérhető opcióval
Nyilván van alternatíva amúgy..nonK Sandy i5 már 20 körül sem lehetetlen, értelmes lap alá viszont sajnos egyre ritkábban van, akkoris 15 körül kezdődik. DDR3 kb. egykutya szerencsére a DDR2vel..összességében ~1.5Xes áron összehozható az 1155..ennyi előnye viszont nincs. P/Z +4+BCLK opció javít ezen, de akkoris +15k elment, amiből már egy VGAra lehetett volna költeni..lehet én látom sarkosan, de ha spórolós vétel, akkor nekem a 771 a nyerő. Totál alap 1155 lap +i3 opciót nem emészti meg a gyomrom -
hobizoli
nagyúr
ja
latod vkinek itt az a belepo gep kategoriaja, ami VGA-t max ket honapja lehet kb kapni
gondolom naluk allandoan ilyen NDA-s cuccok fordulnak megszerintem a belepo gep a kettovel ezelotti generacio (8xx-s VGA-s gep)
az atlag gep az eggyel ezelotti generacio (9xx-s VGA)
a korszeru gep a jelenlegi generacio (10xx-s), ezt jelenti a "korszeru" szoOK, mivel a 10xx meg nem tul reg kaphato, akkor belepo 7xx, atlagos 8xx, es korszeru a 9xx-s VGA-s gep, mondjuk kb egy fel ev mulva mar eggyel feljebb mozdulna mind
több drón kell ;P
-
Daelion
őstag
Semmi célt nem szolgál nekem,hogy rajta legyen.Sőt inkább az okozott rezonanciás gondokat a kora miatt szal inkább leszedtem.
Se így se úgy nem melegszik a gép,nem azért váltam meg tölle de nem látom miert ne tudná ezt akárki megcsinalni ha akkora szellőzés gondjai vannak egy olcsó házba. 'ez amikor vettem 10+ valamennyi volt '[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Elhiszem. Viszont az a sok 3-5k-s játék árából kijön akkor már egy normális PC is, figyelembe véve a mai játékok "szavatossági" idejét. Vannak néha üdítő kivételek, de a többség 40-50 óra, és végigvitted. Új játék semmire sem olcsó, viszont konzolra még drágább, mint PC-re. Konzol viszont tovább kiszolgál,ez tény. Ott olyasmi nem fordulhat elő, hogy hoppá, venni kell bele új alkatrészt, mert márt nem elég a hw a játék alá. És amit írtak már korábban is, rengeteg népszerű fps v. moba játék nincsen konzolon. Szóval tényleg ízlés és pénz kérdése az egész.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
-
kenwood
veterán
Az sokaknak nem.
Viszont amikor tolsz egy lovoldozos jatekot,es van 1 resz,ahol bejon 10 kocsi,8 tank,100 katona,aztan csak annyit latsz,hogy diavetites,majd meghaltal,akkor mar nem olyan oszinte a mosoly.Vagy amikor a 4 oras wow raid arrol szol,hogy 5-10% ala nem tudjuk levinni a boss, mert a fel raidnek az elso fel percben (amikor mindenki minden kepesseget eltol) nincs fpse.
Olyankor is szoktak mondani,hogy 5 fos dungeonben meg soloban 40-50 fps stabilan, csak sokra nem megyunk vele.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
fogtunder
nagyúr
nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy ha 100K-ból akarsz játékra gépet építeni, akkor minden kompromisszumos lesz. én két éve megcsináltam, mert ennyi volt rá a laptopom eladása után, belefért egy alap Pentium, 4GB RAM, egy GTX750Ti + alaplap, táp, ház. az alkatrészek jó minőségűek voltak, de ha még SSD-t és egyéb vackokat is kellett volna vennem, akkor lettek volna csúnya dolgok, mert csak egy értelmes táp 12-15K. el is játszogattam vele, mert akkor ez volt és engem se zavart, hogy le kell tekerni a részletességen, meg hogy nincs AA, előtte 7 évig toltam konzolon, alacsonyan volt a léc.
csak aztán telt az idő, kellett még 4GB RAM, aztán megint eltelt még egy kis idő és kellett 4 magos proci, vettem egy i5-4440-et, és ez így ment sorban, minden komponenssel, azóta csak az első 4GB RAM Stick és a tápegység maradt az eredeti konfigból. de mostanra már inkább 200 a vége, úgy, hogy szinte az összes upgrade-et apróról csináltam, eladva a régi cuccokat, kivárva, amíg jön jó áron az, amit venni akarok. 200 pedig nagyon nem 100 és én is vallom, hogy akinek ennyi van rá, és amúgy nem ért hozzá, az vegyen konzolt, mert boldogabb lesz. aki meg hajlandó elkölteni rá még egyszer ennyit apránként cserélgetve két év alatt, annak a végén lehet egy normális játékra való gépe.I hate morning people. And mornings. And People.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest