- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy ha 100K-ból akarsz játékra gépet építeni, akkor minden kompromisszumos lesz. én két éve megcsináltam, mert ennyi volt rá a laptopom eladása után, belefért egy alap Pentium, 4GB RAM, egy GTX750Ti + alaplap, táp, ház. az alkatrészek jó minőségűek voltak, de ha még SSD-t és egyéb vackokat is kellett volna vennem, akkor lettek volna csúnya dolgok, mert csak egy értelmes táp 12-15K. el is játszogattam vele, mert akkor ez volt és engem se zavart, hogy le kell tekerni a részletességen, meg hogy nincs AA, előtte 7 évig toltam konzolon, alacsonyan volt a léc.
csak aztán telt az idő, kellett még 4GB RAM, aztán megint eltelt még egy kis idő és kellett 4 magos proci, vettem egy i5-4440-et, és ez így ment sorban, minden komponenssel, azóta csak az első 4GB RAM Stick és a tápegység maradt az eredeti konfigból. de mostanra már inkább 200 a vége, úgy, hogy szinte az összes upgrade-et apróról csináltam, eladva a régi cuccokat, kivárva, amíg jön jó áron az, amit venni akarok. 200 pedig nagyon nem 100 és én is vallom, hogy akinek ennyi van rá, és amúgy nem ért hozzá, az vegyen konzolt, mert boldogabb lesz. aki meg hajlandó elkölteni rá még egyszer ennyit apránként cserélgetve két év alatt, annak a végén lehet egy normális játékra való gépe.I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest