- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz Forest48 #332 üzenetére
Ez egy elég érdekes benchmark, ahol
-a 2500K és a 2500 azonos órajelen eltérő eredményt ér el,
-ahol az energiatakarékos 3350P gyorsabb mint az egy generációval újabb normál (nem takarékos) 4430, ami csak 100Mh-zel alacsonyabb órajelen megy
-ahol a Sandy-Ivy lépcsőt 10%-kal honorálja a program, de az Ivy -> Haswell lépcsőt gyakorlatilag semennyivelÉs ahol mindennek a tetejébe egy A10 belefért a középmezőnybe
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz Feketelaszlo #202 üzenetére
Melyik i3 melyik Pentium ellenében?
-nyilván hasonló generációs procikat összehasonlítva.Azért merészség ilyen általánosításokat leírni, mert jövő év elején itt a Kaby Lake és Pentiumból is lesz 2mag/4szál verzió HyperThreadinggel, tehát budget gamer PC-be is újra jó lehet a Pentium.
Ha jön a Kaby Lake Pentium 2c4t leosztással, akkor vissza lehet erre a kérdéskörre térni. Egyelőre nem hogy Kaby Lake Pentium nincsen, de 2c4t Pentiumról sincs nagyon szó. Szóval ne előre igyunk a medve bőrére.
De a teszt továbbra sem játékos PC tesztje, hanem belépőszintű konfiguráció tesztje játékokkal. Van, akinek az az igénye, hogy ilyennel játszon, hol itt a probléma?
Ott a probléma, hogy ezen írás konklúziója azt sugallja, hogy ezek a kétmagos csodák értelmesen használhatóak újabb játékokra, holott nem. Értelmes ember megnézi a grafikonokat és egyből összeáll a kép. A játékok harmada élvezhetetlen diavetítés, mikrolaggolás a második harmada single playerben szódával elmegy, a harmadik harmada pedig még csak elindulni sem hajlandó.
-
joysefke
veterán
@189
Nekem nem kell magyaráznod. Volt kétmagos g 850-em még jó pár éve amikor a programok még jobban toleraltak a két magot. Már akkor katasztrófa volt, egy csomó játék nem volt hajlandó értelmesen futni. Cseréltem i5 3550-re és ezek a problémák drasztikusan redukalodtak elmúltak pedig többször upgradeltem vga-t azóta. Szóval nekem nem kell bemutatni ezeket a kétmagos csodákat, volt hozzá szerencsém. Játékra az ellensegemnek nem ajánlanám....[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest