Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Kéne 2db 80Gb-os vinyó a gépbe... jó lenne egy SSD de baromi drágák (még)

-
bteebi
veterán
Pedig sajnos úgy lesz
. Vigasztalon az, hogy vagy 10 év múlva már majd talán több TB-os SSD-ket lehet majd venni 50-60 ezer Ft körül. Lehet, hogy majd csak 50 GB-ot használsz belőle, de ez az Intel-t nem fogja érdekelni
...
Amúgy alapvetően alakul ez, év végére egy SATA3-as, 160 gigás SSD-vel már lehetne mit kezdeni
. -
Spr1nG
tag
Notiban használok egy 64Gb-os Siliconpower-t (ami persze csak 60Gb) és rosszat nem nagyon tudok róla mondani. XP alatt voltak problémáim, de amióta Win7 van azok is megszűntek...
-
Raymond
titán
Pedig az arak pont ugy vannak most is mint ahogy szeretned. Peldaul:
99,90 = 40GB Intel® X25-V G2
187,90 = 80GB Intel® X25-M G2
394,00 = 160GB Intel® X25-M G2Egyes gyartok kozott persze vannak difik, de pl. Ugyanaz a kapacitas ugyanazzal a kontrollerrel kb. ugyanannyiba kerul fuggetlenul attol milyen marka. A masik dolog ami neheziti az attekintes az az hogy egy csomo helyen van ezekbol beragadt keszlet es siman talani olyat hogy egy kisebb kapacitasu aranylag szar aron van az aktualis kinalathoz kepest.
-
FRENK1988
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
"a NAND flash chipek a legjelentősebb költségtétel egy SSD-ben" Na de ennyire?
Szerintem kb a felébe kerülne egy normális SSD.
(#18) Runo: Nekem sincs főnököm de lassan egy éve kuporgatok rá.
-
ZeGa01
tag
Biztos nem lesz olcsó, bár nekem elég lenne egy 80-as, azon kényelmesen elférne a rendszer.
-
Pipó
őstag
Tök fölösleges cikk ez így februárban. Majd év végén az egyik cégnek nagyobb kapacitású ssd-je lesz. Mi ebben a pláne? Ennyire nincs kézzelfogható újdonság?
-
Pubszon
veterán
Nem értem, hogy miért nincs gazdaságosság az SSD piacon?
Mármint pl 2 200Gb-os annyiba kerül mint 1 400-as.
Mondjuk akkor én inkább vennék 2 kisebbet ugyan annyiért mint 1 nagyot, RAID-be kötném és gyorsabb is lenne. -
GrotESC
aktív tag
Ezeknek a méreteknek nem 2 hatványainak kéne lenniük?
Vagy csak nekem tűnnek nagyon kerek számoknak, és így bele is illenek az összeesküvés elméletembe, miszerint megpróbálnak átverni? -
atti_2010
nagyúr
Win 7-nek egy 60-80 kéne hogy ne irkálja állandóan, szerintem jövőre már elég baráti áron lesznek.
-
P00By
nagyúr
Egy 40-es nekem bőven elég lenne

-
Alchemist
addikt
Én még mindig a Gyors SSD + WD Black 1 Tb kombinációban hiszek
Rendben, de akkor mindez notimban úgy nézne ki, hogy bootolható mini PCI-express card SSD (40 giga) + hagyományos "nagy" vinyó.
A Seagate Momentus 500 gigás notivinyója egyébként egész gyors, néha 100 mega/sec fölötti tempóban is olvas. -
-
hfrankee
senior tag
Egy ilyen 600GB-os SSD vétele fel fog érni egy komolyabb Intel részvénycsomag vértékével

-
Devid_81
félisten
Az arakra lettem volna kivancsi, elobb utobb jo lenne egy SSD Raid a rendszernek.
De elobb meg mennem kell bankot rabolni
-
Lenry
félisten
válasz
Badman 4ever
üzenetére
most őszintén: ment már valakinek tönkre az SSD-je, mert túl sokat írt vele?
még a rosszabbak is 100.000 írás/cellára vannak hitelesítve. ez azért bőven több, mint amíg használni fogod az SSD-t -
Füge007
senior tag
Egy probléma van, az ár! Szépen növekszenek, de az áraik az egekben még mindíg. Már egy idelye gondolkodom, hogy a rendszerem SSD-re költöztetem, de még kivárok.
-
FeRRaR1
őstag
Azért remélem gondolni fognak az olyan userekre is, akik nem adatokat akarnak rajta tárolni, ha nem csak az OS gyorsasága miatt kellene nekik...
És oda bőven elég 40/80 Gb
Én még mindig a Gyors SSD + WD Black 1 Tb kombinációban hiszek

-
^Clown
addikt
Kíváncsian várom a 25nanós SSD-ket! A tárkapacitás is szépen növekszik szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...
Szerintem kb a felébe kerülne egy normális SSD.