Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Csak épp sokan akik a GPU részleg eladását vizionálják, elfelejtkeznek két dologról:
1. az AMD dGPU-i és iGPU-i ugyanazt a technológiát használják -> az AMD-nek semmi haszna nem lenne a részleg eladásából, ha utána meg licenszelhetné vissza a saját technológiáját, és GPU részleg híján nem tudna másikat fejleszteni sem, azt meg nem látom, hogy hirtelen vissza akarna lépni "CPU only" gyártóvá(szvsz az gyors út lenne a marginalizálódás/csőd irányába, épp mikor kicsit magához kezdhetne térni a cég).2. sokunknak akik AMD szimpatizánsok, nem kis része van a szimpátia meglétében annk, hogy az AMD(ATI) a "kisebbik gyerek", illetve a fejlesztési filozófia, hogy ha már nincs sok pénzük, próbálnak észből dolgozni(persze változó sikerrel). Ha az Intel megvenné a RTG-t és izomból kezdene el feljeszteni, szerintem sokan elpártolnának tőle, elinflálódna a márkanév is. Emellett a világon semmi garancia nincs rá, hogy majd az Intel pénzéből hirtelen csodákat tenne Raja...
Plusz én nem vagyok teljesen biztos benne, hogy Oliverda elemzését egy kicsit sem befolyásolja az Abu kedvenc cége kapcsán érzett zsigeri rosszindulat... de ne legyen igazam - egy biztos: ami a napokban a PH fórumon folyik ebben a tárgyban, az nem kicsit gázos...
Harmadrészt, valaki megerősíthetné, hogy Raja dolgozott-e a Polaris/Vega architektúrákon HW mérnökként is, magyarul van-e a fejében bármi róluk a marketinganyagokon kívül, amit átvihet az Intelhez?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Gyors munkahelyváltásnak lehettünk szemtanui, tegnap ugyanis még az AMD-nél dolgozott.
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest